Atlanta

Atlanta is de hoofdstad van Georgia en er wonen meer dan 5 miljoen mensen. Tijdens jouw rondreis kun je het Coca Cola museum in Atlanta bezoeken. Coca Cola is niet zomaar een cola voor Amerikanen, het is hét merk van hun land. Breng daarna een bezoek aan Centennial Olympisch Park. In 1996 presenteerde Atlanta zich op grootse wijze aan de wereld met de Olympische Zomerspelen. Vandaag de dag heeft het park twee missies. Enerzijds vind je hier het nalatenschap van de Zomerspelen en anderzijds is het een platform voor diverse evenementen.

BEZIENSWAARDIGHEDEN ATLANTA

Atlanta heeft nog veel meer te bieden. De stad beschikt over fijne bars en restaurants over veel kosmopolitische charme. In de wijk Castleberry Hill zie je meer van het authentieke Atlanta, hier wemelt het van de kunstgaleries, oude boetiekjes en barretjes. De plek voor de creatieveling en de kunstenaars van de stad.

Ook kun je een bezoek brengen aan het Martin Luther King Jr. National Historic Site. Dit is de plek waar je de verhalen kunt horen, zijn geboorteplaats kunt bezoeken en kunt kijken waar hij als klein jongetje speelde.

JOUW CAMPERREIS DOOR DE DEEP SOUTH   

Atlanta heeft diverse campings waar je tijdens je camperreis kan verblijven. Een voorbeeld van een camping is Stone Mountain Park, een leuke camping met volop faciliteiten. Zo beschikt de camping over meer dan 200 Full Hook up plaatsen, die jouw camper van water en elektra voorziet. Een camper huren in dit gedeelte van Amerika en van watersport houden? Dan is Allatoona Landing Marine Resort een ideale camping! Ga je toch liever mountainbiken, bekijk dan de camping Bear Creek! Let op, deze campings kunnen wel een stukje van de stad Atlanta zelf afliggen.

Vanuit Atlanta kun je meerdere plekken gaan bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Woodstock, Kennesaw Mountain National Battlefield Park of eventueel Memphis de stad van 'The King" oftewel de stad van Elvis.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties