Denali National Park

Het Denali National Park mag één van de meest populaire nationale parken van Alaska genoemd worden en is, mede door de meer dan 6000 meter hoge Denali berg, erg beroemd. In de rest van het park vind je onder andere bossen, struik- en mosgebieden en diepblauwe meren. Ook voor sneeuw en gletsjers ben je in het Denali National Park aan het goede adres tijdens jouw rondreis door Alaska per camper.


Het gebied is het paradijs voor fantastische diersoorten zoals diverse soorten beren, kariboes en elanden, wolven, schapen, vossen, marters, bevers en lynxen. Daarnaast zijn er aan prachtige vogels geen gebrek. Met een beetje geluk kun je hier zelfs vanuit jouw huurcamper de majestueuze Golden Eagle spotten.

 

JOUW CAMPERREIS DOOR ALASKA

Je gaat op pad met jouw huurcamper, en je wilt graag ergens in de buurt van Denali National park overnachten. Wat zijn dan jouw opties? Nou, gelukkig hoeft je zich geen zorgen te maken. Het park telt namelijk 6 campings die allemaal in verschillende gebieden liggen. Slechts 1 van deze campings is het hele jaar door geopend. Let op! Op de andere 5 campings kun je enkel van mei t/m september met jouw huurcamper verblijven. Dus ga je een camper huren en Denali National Park bezoeken? Kijk dan vooraf even goed waar je met jouw huurcamper terecht kunt. Het is ook toegestaan in het park zelf te kamperen. Hier zitten wel regels aan vast, voor deze regels verwijzen we je graag door naar de website van Denali National Park.


Je gaat een camper huren en wilt graag ook nog iets anders in de buurt bezoeken. Dan is de stad Anchorage een goede optie. Dit is de veruit de grootste stad van Alaska en ligt tussen de bergen wat een ongelooflijk mooi beeld geeft.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties