Indianapolis

Indianapolis en een stad met een enorme geschiedenis. Dit betekent dat je veel oude, historische panden in de stad zult aantreffen. Er valt in deze stad natuurlijk ontzettend veel te zien. Een planning met daarop jouw favoriete bezienswaardigheden is dus een absolute aanrader. Daarom is het belangrijk te weten wat je van een stad kunt verwachten. Zo ook van Indianapolis.

BEZIENSWAARDIGHEDEN INDIANAPOLIS

Indianapolis is een stad met een mooie lijst interessante bezienswaardigheden. Zo is een poplaire bezienswaardigheid het Soldiers' and Sailors' monument. Dit is een monument van maar liefst 86.5 meter hoog. Dit monument is gebouwd in de neoklassiek stijl en hierbij is gebruik gemaakt van kalksteen en brons. Verder kun je ook een bezoek brengen aan Scottish Rite Cathedral. Scottish Rite Cathedral is gebouwd in de Gotische bouw stijl.

Wil je even lekker tot rust komen? Dan kun je een bezoek brengen aan het White River State Park. Dit is een ideale locatie om even bij te komen, of om te genieten van een mooie wandeling.

Ben je op reis met kinderen dan kun je een bezoek brengen aan de Indianapolis Zoo. Deze dierentuin staat in de top 10 van beste dierentuinen in Amerika. In Indianapolis Zoo vind je ongeveer 360 verschillende diersoorten. Ook is Conner Prairie Interactive History Park een leuke plek om met kinderen te bezoeken. Zij kunnen hier op een speelse, interactieve manier kennis maken met de belangrijkste onderdelen uit de geschiedenis.

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

Het is mogelijk jouw camper aan de rand van de stad te parken, en door middel van het openbaar vervoer naar de stad te gaan. Indianapolis heeft een uitgebreid busnetwerk. Wil je meer informatie over de bustijden en/of welke bus je nodig hebt om op jouw bestemming te komen? Dan kun je voor meer informatie terecht bij een van de informatie centra's.

Genoeg drukte in de stad gehad? Rijd dan verder naar Wayne National Forest of Hoosier National Forest. Beide parken beschikken over mooie flora en fauna en zijn plekken waar je lekker tot rust kunt komen.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties