Key West

Key West volgens reisexpert Joyce: "Witte stranden, wuivende palmbomen, een zacht zeebriesje, prachtige houten Victoriaanse huizen, gezellige restaurants en bars en een super relaxte sfeer. Key West heeft een speciaal plekje in mijn hart veroverd!

MET DE CAMPER NAAR KEY WEST

In Key West zijn veel kleine smalle straten en er is weinig parkeergelegenheid voor campers. Ik huur op het eiland daarom voor een paar dollar altijd graag een scooter om het eiland te ontdekken. Met de wind in je haren, de zon op je gezicht en uitzicht op parelwitte stranden rijd je hier heerlijk rond. Je komt gemakkelijk op alle plekken en kunt parkeren waar je maar wilt. Omdat Key West best toeristisch is, is het juist leuk om met je scooter het centrum uit te gaan en door de rustige romantische woonwijken met Victoriaanse huizen te rijden.
Één van die mooie Victoriaanse huizen is Ernest Hemminigway Home and Museum. De wereldberoemde schrijver Ernest Hemmingway woonde hier ruim 10 jaar. Het prachtige huis is nu een museum.

Wanneer de zon onder gaat is mijn favoriete plekje de Sunset Pier. Op deze pier wordt livemuziek gespeeld en geniet je van een tropische cocktail terwijl je uitkijkt over de zee. Dat is voor mij het ultieme vakantiegevoel!

In de avond zijn Duval Street en Mallory Square dé plekken om je te vermaken. Aan Duval Street liggen veel restaurantjes met gezellige terrassen waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van de avond. Mallory Square is een groot plein waar straatartiesten zich verzamelen om bezoekers te vermaken.
El Meson de Pepe’s Restaurant en Bar aan Mallory Square serveert heerlijk Cubaans eten. Als wij hier buiten op het terras een hapje eten is er live muziek en wordt er gedanst. Super.

Mijn top 3 stranden in Key West
1. Fort Zachary Taylor Beach
2. Smathers Beach
3. Higgs Beach"

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties