New Orleans

New Orleans is de grootste stad in de staat Louisiana. Ook wel bekend als de bron van de gospelmuziek. Mahalia Jackson is hier geboren, een grootheid in gospelmuziek. Er wordt in deze stad jaarlijks carnaval gevierd. Dit wordt hier Mardi Gras genoemd, Frans voor: Vette dinsdag. Dit valt op de dag voor Aswoensdag. Iedereen gaat verkleed en er is een parade.

Ben je een fan van zeedieren, garnalen en oesters etc. Dan ben je hier aan het goede adres.

BEZIENSWAARDIGHEDEN NEW ORLEANS

Jazz National Historical Park, in dit park worden regelmatig (gratis) optredens gegeven. Het is verstandig om vooraf te kijken wie er zijn en of er een optreden aanwezig is. Hier vind je ook The Old US Mint. Dit gebouw werd vroeger gebruikt om verschillende dollar-munten aan te maken. De oudere machines en toestellen kun je hier nog bekijken. In hetzelfde gebouw vind je ook een gehele jazzcollectie. De zaal zal je het gevoel geven dat je je nog in de jaren 60 waant. In de buurt bevindt zich de French Market hier zal je regelmatig ook optredens zien van artiesten tot straat artiesten.

JE CAMPERREIS DOOR DEEP SOUTH

Wanneer je aan het reizen bent in de Deep South rondom New Orleans breng dan ook zeker een bezoekje aan Honey Island Swamp, Oak Alley Plantation, Jean Lafitte National Historical Park and Preserve en Gulf Islands National Seashore.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties