Philadelphia

Philadelphia heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontstaansgeschiedenis van de Verenigde Staten. Het is de grootste stad van de staat Pennsylvania en ligt in het oosten van de Verenigde Staten.

BEZIENSWAARDIGHEDEN PHILADELPHIA

In Philadelphia is het allemaal begonnen, de oorsprong van de Verenigde Staten ligt in deze stad. Hier is de onafhankelijkheidsverklaring getekend. Breng een bezoek aan de Liberty Bell en Independance Hall en zie hier het bewijs van.
Tijdens 'The Fourth of July' viering is in Philadelphia het Welcome America festival op de Benjamin Franklin Parkway. Er zijn dan diverse parades en optredens van verschillende grote artiesten.


Philadelphia is een erg leuke stad om te shoppen. Een voordeel hier is dat je geen belasting hoeft te betalen op kleding en schoenen. De stad heeft veel leuke winkelmogelijkheden. Philadelphia Premium Outlets heeft de beste aanbiedingen, voor liefhebbers van merken is King of Prussia een aanrader.
In het stadscentrum zijn veel leuke winkels te vinden. Bij Broad Street liggen veel warenhuizen zoals Macy's en Banana Republic. South Street is de straat voor alternatieve en excentrieke shops en voor de meer exclusieve boetieks ben je bij Rittenhouse square aan het juiste adres. Een ideale plek dus om goedkoop mooi kleren te scoren.

Philadelphia heeft ook veel te bieden op het gebied van kunst en muziek. Bezoek bijvoorbeeld het Philadelphia Museum of Art, één van de meest vooraanstaande culturele instellingen van het land met zeer gewaardeerde en veelbesproken collecties en kunstwerken.
Kimmel Center for Performing Arts bezit het grootste concertorgel van de Verenigde Staten. In de adembenemende hal voor uitvoerende kunsten kun je genieten van mooie orkestoptreden.

De Reading Terminal Markt laat zien dat Amerika niet alleen uit fastfood bestaat. Het is een markt waar vooral de Amish veel van hun producten verkopen. Je kunt hier diverse zeer smakelijke hapjes en gerechten proeven en beleven. Neem ook wat lekkere hapjes en gerechten mee voor in jouw huur camper.

Philadelphia's oude centrum, de 'Old City' huist veel verschillende gezellige uitgaansmogelijkheden. Hippe clubs, barretjes en kroegjes zijn allemaal onderdeel van het bruisende nachtleven van Philadelpia. Ook in de buitenwijken Manayunk en Northern Liverties is het 's avonds goed vertoeven.

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

Aan de andere kant van de Delaware River vind je de stad Camden. Deze stad is gebouwd door de Nederlandse West-Indische Compagnie.  Het is een mooie stad met veel musea die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties