Portland (Maine)

Portland is de grootste stad in de gehele staat van Maine. In deze stad is ontzettend veel te beleven, zo zijn er verschillende musea die kunnen worden bezocht, maar er zijn ook veel historische gebouwen die kunnen worden bezichtigd. Naast deze bruisende stad kun je ook de rust opzoeken bij een van de nationale parken in de omgeving van Portland. Zo is er de Columbia River Gorge Nationale Scenic Area waar je prachtige meren en watervallen kunt bekijken.

BEZIENSWAARDIGHEDEN SACO EN PORTLAND

Als je Maine bezoekt tijdens jouw camperreis dan is de stad Saco zeker een aanrader. Saco is een populaire vakantiebestemming, met name in de zomermaanden. Het stadje in Portland, Maine heeft veel te bieden op het gebied van toerisme en recreatie. Zo heeft Saco verschillende mooie nationale parken met prachtige stranden, zoals bijvoorbeeld Ferry Beach State Park en Old Orchard Beach. Old Orchard Beach ligt vlakbij Saco en is een populair strand waar veel kan worden gedaan, hier kun je uren wandelen of gewoon lekker zonnen, aan het strand is ook een pier waar je gezellig een hapje kunt eten of drinken. Old Orchard Beach heeft ook een amusementenpark genaamd Palace Playland, wat erg leuk is als je tijdens jouw camperreis reist met je kinderen. Naast wandelen kun je in Saco ook vissen, golven, varen, fietsen en nog veel meer! Je kunt er zelfs walvissen spotten tijdens een Whale Watching Tour. Kortom genoeg te doen en te zien tijdens uw camperreis in Maine!

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

Je kunt tijdens jouw camperreis veel zien van de omgeving van Maine. Bezoek bijvoorbeeld Two Lights State Park, een nationaal park dat zijn naam te danken heeft aan de vuurtorens in de omgeving. In dit nationale park kun je genieten van de speciale en spectaculaire uitzichten aan de kust van Cape Elizabeth.

Ook kun je een bezoek brengen aan Acadia National Park. Het Acadia National Park bestaat uit een aantal kleinere eilanden, bergen, bossen, meren en nog veel meer. Er is hier veel verschillende flora en fauna te vinden en is iets wat je zeker niet mag overslaan tijdens jouw reis.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties