Saguaro National Park

Saguaro National Park is een prachtige plek met adembenemende landschappen en diverse dieren in het wild. Het park is verdeeld in twee secties, de oostelijke en de westelijke sectie, en elk heeft zijn eigen mooie rit.

MET JE CAMPER DOOR SAGUARO NATIONAL PARK

Het westelijke deel van het park biedt een mooie rit met de Bajada Loop Drive en de Signal Hill Picnic Area. De Bajada Loop Drive is een verharde lusweg van tien kilometer die je door het woestijnlandschap van het park voert, terwijl de Signal Hill Picnic Area een geweldige kans biedt om oude rotstekeningen te zien.

Het oostelijke deel van het park biedt een mooie rit met de Cactus Forest Drive en de Javelina Rocks Picnic Area. De Cactus Forest Drive is een verharde weg van 8 mijl die je door het dichte Saguarobos van het park voert, terwijl de Javelina Rocks Picnic Area een geweldige kans biedt om dieren in het wild te zien en te genieten van een picknick.

Beide mooie ritten bieden een prachtig uitzicht op het unieke landschap van het park en zijn een geweldige manier om het park in je eigen tempo te verkennen.

WANDELINGEN IN SAGUARO NATIONAL PARK

Er zijn verschillende wandelpaden in Saguaro National Park die verschillende moeilijkheidsgraden en lengtes bieden. Enkele van de populaire routes in het park zijn:

  • Valley View Overlook Trail - Dit is een gematigde wandeling van 2 mijl die een geweldig uitzicht biedt op de Tucson-vallei en de gelijknamige Saguaro-cactussen van het park.
  • Bajada Loop Trail - Dit is een gemakkelijke lus van 3,7 km die je door het woestijnlandschap van het park voert en een geweldig uitzicht biedt op de omliggende bergen.
  • Tanque Verde Ridge Trail - Dit is een inspannende rondwandeling van 10 mijl die je naar de top van de Tanque Verde Ridge brengt en een prachtig uitzicht biedt op het park en de omgeving.
  • Loma Verde Loop Trail - Dit is een gemakkelijke lus van 4 km die je door een woestijnwassing voert en geweldige mogelijkheden biedt om dieren in het wild te bekijken.

Dit zijn slechts enkele van de vele wandelpaden in Saguaro National Park. Zorg ervoor dat je contact opneemt met de parkwachter voor de nieuwste trailcondities en aanbevelingen op basis van je wandelervaring en fysieke vermogen.

CAMPERS GESCHIKT VOOR CAMPERS IN SAGUARO NATIONAL PARK

Saguaro National Park heeft twee campings voor campers: de ene heet Rincon Mountain District (ook bekend als de Saguaro East) en de andere is Tucson Mountain District (ook bekend als de Saguaro West). De camping Rincon Mountain District heeft 68 plaatsen en de camping Tucson Mountain District heeft 50 plaatsen. Beide campings zijn uitgerust met drinkwater, toiletten, douches en stortplaatsen.

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties