Sarasota

In de veelzijdige omgeving van Sarasota kan iedereen zijn hart ophalen. Genieten van een adembenemende zonsondergang, een leerzaam museum bezoeken, een spannende operavoorstelling bijwonen, een potje golven, een bootrace bewonderen of vogels spotten, er is voor ieder wat wils.

Sarasota Bay is met haar ligging aan de Golf van Mexico een mooi aanzicht. Daarnaast zijn er de parelwitte stranden en de kleurrijke flora waar je niet snel genoeg van zal krijgen. Dit gebied wordt dan ook niet voor niets al erg lang bewoond. Sarasota kent immers een lange geschiedenis.

BEZIENSWAARDIGHEDEN SARASOTA

Door haar boeiende geschiedenis herbergt Sarasota een aantal leuke musea. Naast geschiedenis wordt ook aan kunst en cultuur veel aandacht besteed. Ook het Sarasota Classic Car Museum is erg de moeite waard; hier kun je een aantal beroemde auto’s bekijken, waaronder wagens uit de films van Back to the Future.

Niet ver van Sarasota vandaan ligt Venice Beach. Een strand waar je persoonlijk eeuwenoude haaientanden kunt vinden. Een leuke activiteit voor het hele gezin.

JE CAMPERREIS DOOR FLORIDA

Wil je tijdens je reis nog meer zien van Florida? Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Tampa, waar je bijvoorbeeld de themaparken Busch Gardens en Adventure Island kunt bezoeken.

Ook kun je tijdens de camperreis stoppen in St. Petersburg, dat vooral bekend staat om het bekende plaatje: zon zee en strand.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties