Seward

Seward, gelegen in Alaska, is een van de oudste gemeenschappen en wordt door velen beschouwd als de toegangspoort tot het Kenai Fjords National Park. Seward is een schilderachtig dorpje dat gemakkelijk te bereiken is. De charmante haven en het historische centrum met zijn leuke winkels en kunstgaleries geven je meteen het gevoel thuis te zijn. Vergeet vooral niet te genieten van de lokale restaurants en gezellige cafés. Ook in Seward bruist het van de activiteiten. Of je nu wilt vissen, fietsen, wandelen, wilde dieren wilt spotten, een gletsjercruise wilt maken, paardrijden, zeilen, raften, hondensledetochten wilt ervaren, duiken of skiën, alles is mogelijk. Bovendien biedt Seward ook een rijke kunst- en cultuurscene. Breng een bezoek aan de prachtige musea of ontdek het werk van lokale kunstenaars. Je zult zeker onder de indruk zijn.

SEWARD: DE POORT NAAR KENAI FJORDS NATIONAL PARK

Vanuit Seward is het absoluut een aanrader om Kenai Fjords National Park te bezoeken. Dit gebied herbergt een van de grootste ijsgebieden van de Verenigde Staten. Een bootcruise is de ideale manier om dit prachtige gebied te verkennen.

CAMPGROUNDS VOOR CAMPERVERBLIJF IN SEWARD

Miller's Landing Campground: Deze camping ligt op een prachtige locatie aan de oever van Resurrection Bay. Het biedt ruime kampeerplaatsen voor campers van alle groottes. Voorzieningen zoals elektrische aansluitingen, douches en een wasserette zijn beschikbaar. Daarnaast biedt de camping ook verschillende activiteiten, zoals vissen en kajakken.

Stoney Creek RV Park: Deze camping bevindt zich in een rustige omgeving, omringd door bomen. Het biedt ruime en goed onderhouden kampeerplaatsen met elektrische, water- en rioolaansluitingen. Voorzieningen zoals douches, een speeltuin en een wasserette zijn aanwezig. De camping ligt op korte afstand van het centrum van Seward.

Waterfront Park RV Sites: Deze camping biedt prachtige uitzichten op de baai en de bergen. De kampeerplaatsen zijn uitgerust met elektrische en wateraansluitingen. Er zijn toiletten en douches beschikbaar, evenals een visreinigingsstation. De locatie is gunstig, op loopafstand van het centrum van Seward.

Resurrection River Campground: Deze camping ligt langs de schilderachtige Resurrection River. Het biedt ruime kampeerplaatsen met elektrische aansluitingen. Voorzieningen zijn onder andere toiletten, douches en een picknickplaats. De camping is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van zowel Seward als het omliggende natuurschoon. Zorg ervoor dat je tijdig reserveert, vooral tijdens het hoogseizoen, om een plek op de gewenste camping te garanderen. Geniet van je camperavontuur in Seward!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties