Tax free shoppen in Texas

Texas biedt de mogelijkheid om de betaalde BTW terug te vragen bij wel 4500 winkels! Een waar paradijs voor de vrouwen die gék zijn van shoppen. Mannen, geen zorgen! Texas heeft ook een ruim aanbod aan moderne, zakelijke en unieke heren winkels.  

Texas heeft een ruim aanbod aan winkels van grote merken. Een paar voorbeelden zijn Burberry, Gucci, Rolex en Michael Kors. Dit is dus dé kans om goedkoop iets van deze merken te scoren!

BEWAAR JOUW BONNETJES GOED IN JOUW HUUR CAMPER

Je loopt met tassen vol nieuwe kleren terug naar jouw huur camper en zet alles op jouw campingtafeltje. Tijd om even alle bonnetjes te verzamelen. Waarom? Aan de hand van deze bonnetjes kun je de betaalde tax (btw) terug vragen.

Na een dag heerlijk shoppen, rijd je met jouw huur camper verder richting de volgende bestemming. Aangezien de avond al valt, wordt het tijd om een camping te zoeken. Wat voor camping wordt het deze nacht? Texas heeft namelijk een groot aanbod campings. Ga je voor een KOA camping? Of zoek je een kleinere, eenvoudigere camping om de nacht door te komen?

TAX FREE SHOPPEN OP WEG NAAR HUIS!

Vliegt je vanuit Texas terug naar huis? Dan kun je net voordat je vertrekt op de luchthaven de bonnetjes inleveren en jouw geld contant terug ontvangen. Uiteraard kun je nadat je de douane gepasseerd bent nog even verder gaan met shoppen in het enorme tax-free gedeelte van de luchthaven. Jouw laatste kans om nog net even een laatste souvenier te kopen of jezelf gewoon even lekker verwennen met een nieuw luchtje.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties