Valdez

Valdez is een stadje in het zuidoosten van Alaska. Vanuit Valdez kun je verschillende excursies ondernemen, rijd bijvoorbeeld naar de Prince William Sound.  Je zal hier ongetwijfeld vele dieren tegenkomen een plek die je niet kunt missen. Prince William Sound heeft een 5000 meter lange kustlijn en is gelegen tussen de Chugach Mountains. In het noorden van de Prince William Sound vind je de Columbia Glacier. De overweldigende gletsjers van de Columbia Glacier zullen jou verwonderen en ook de bergen van Chugach zijn een onmisbaar beeld in de omgeving van Valdez. Deze bergen zijn beschermd omdat ze binnen de parken Chugach State Park en Chugach National Forest vallen. Naast deze excursies, kun je er ook voor kiezen tijdens jouw camperreis Valdez Marine trips per boot maken die erg de moeite waard zijn. 

BEZIENSWAARDIGHEDEN VALDEZ

Afgezien van alle excursies, kun je zelf ook van alles ondernemen met of zonder huurcamper. Zo kun je wandelen, fietsen, vissen en nog veel meer. Ook kun je in lokale musea leren over de geschiedenis van Alaska en meer te weten komen over de natuur en cultuur van het land. Je hoeft jezelf hoe dan ook niet te vervelen in Valdez.

JE CAMPERREIS DOOR ALASKA

Wil je een camper huren en in Valdez verblijven? Er zijn verschillende campings waar je terecht kunt. Wij zijn goed bekend met het Bear Raw RV Park en Bayside RV Park. Bear Raw RV park is schoon en onderhouden en ligt in het centrum van Valdez. Vanaf hier kun je alles makkelijk bereiken. Hiernaast heb je een fenomenaal uitzicht op het water. Bayside RV park is ook in het centrum gelegen. Vanaf hier kun je open naar de supermarkt of verschillende restaurantjes. Beide erg geschikt voor jouw huurcamper tijdens jouw camperreis in Alaska.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties