Walmart

Wie kent hem niet? De winkel waar je letterlijk alles kunt kopen. Natuurlijk hebben we het over de supermarktketen Walmart. Tevens de plek waar je zelfs kunt overnachten met je camper!

Met je huurcamper naar Walmart

Je hebt net je huurcamper opgehaald en wilt die bevoorraden voor je reis. Waar kun je dit beter doen dan bij de grootste en bekendste supermarktketen van Amerika? Deze supermarkt heeft alles wat je nodig hebt. Van broodjes en bestek tot mobiele wifi-routers en navigatiesystemen. Ook voor kleding ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Niet alleen boodschappen doe je bij Walmart: je kunt zelfs overnachten bij de supermarktketen! Bij de meeste vestigingen van de keten mag je met je camper de nacht doorbrengen op de parkeerplaats. Handig als je op doorreis bent. Wordt overnachten niet toegestaan? Dan zie je dat aan eventuele bordjes met 'no overnight parking'.  Houd als je wilt overnachten bij Walmart wel in gedachten dat er op de parkeerplaats geen voorzieningen zijn. Je bent dus aangewezen op je eigen faciliteiten.

Waar kan je Walmart met je huurcamper bezoeken?

Walmart is geopend in 1962 en heeft inmiddels al meer dan 11000 vestigingen. Dit betekent dat je vanzelf wel een Walmart tegenkomt tijdens jouw camperreis! De supermarkten zijn allemaal erg groot. Dat maakt het doen van boodschappen een ervaring op zich. Het vooraf maken vane en boodschappenlijstje kan enorm veel tijd schelen. Hoewel het ook erg leuk kan zijn om uren langs de schappen te struinen! Op Youtube vind je zelfs video's van vloggers die hun volgers mee op winkelbezoek bij Walmart nemen. Wat je niet in de winkel zult aantreffen, is sterke drank. Dit vind je wel in een (vaak in de buurt gelegen) slijterij. Denk eraan dat je in Amerika pas vanaf 21 jaar alcohol mag kopen en nuttigen!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties