Washington DC

Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten en wordt door velen zelfs gezien als de hoofdstad van de wereld. In Washington vind je veel geschiedenis, cultuur, monumenten, en natuurlijk regeringsgebouwen. Maar ook kun je er terecht om een festival te bezoeken of te winkelen. Het voordeel is dat veel bezienswaardigheden gratis zijn, geen enkele reden dus om niet alles te ontdekken wat deze stad te bieden heeft.

BEZIENSWAARDIGHEDEN WASHINGTON D.C.

Tijdens jouw rondreis in het noordoosten van Amerika per camper is er genoeg te bezoeken in Washington. Een aantal van de bezienswaardigheden sommen we hier graag voor je op:

Capitol Hill: dit is een grote buurt met veel winkels en eetgelegenheden maar vooral bekend om het U.S. Capitol waar je van maandag t/m zaterdag een begeleide tour kunt maken.
Het Pentagon: een van de grootse kantoorpanden ter wereld en het hoofdkantoor van de ministerie van defensie, telt maar liefst 23.000 werknemers. Je kunt hier een tour maken om het complex te bekijken.
Het Lincoln Memorial: wie kent het niet? Bekijk hier het standbeeld van de 16e president van de Verenigde Staten, Abraham Lincoln. Hij was de eerste president van de Verenigde Staten die vermoord werd. Lincoln is onder andere bekend om de Emacipation Proclamation dat alle slaven vrij verklaarde en de burgeroorlog, Battle of Gettysburg.
Korean War Veterans Memorial: een indrukwekkend monument als eerbetoon aan degenen die gevochten hebben in de Korean War.
Washington Monument: opgedragen aan de eerste en meest gevierde president van de Verenigde Staten, George Washington.
World War II Memorial: een mooi monument dat opgedragen is aan de overwinning en aan degenen die in deze oorlog voor de vrijheid gevochten hebben.

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

Wil je jouw reis starten in Washington D.C.? Dat is heel goed mogelijk, Washington heeft namelijk enkele verhuurstations waar je jouw huurcamper op kunt halen.

Vanuit Washington D.C. kun je doorrijden naar bijvoorbeeld; Assateague State Park, Camden of Philadelphia.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties