Let’s go!!!

Door Erica op 07 juli 2018 17:16
Maandag 9 juli is het eindelijk zover. Eric, Erica, Wout en Huub vertrekken om 10.20 naar the States.

Hier zullen we af en toe een stukje schrijven over waar we zijn en/of wat we hebben gedaan of gaan doen. Eventueel kun je een reactie plaatsen als je dat leuk vind.

Aftellen maar!! Zin in!!

Amsterdam/Dallas/Los Angeles/Las Vegas

Door Erica op 10 juli 2018 20:35
Maandag 9-7-18 om 7.15 Komen we aan op Schiphol. Het online inchecken lukte niet bij Wout. Bij de balie bleek dat dit was vanwege een SSSS(!) security check. Dit zorgde in elke rij voor gedoe, dus uiteindelijk zonder koffie en Whopper het vliegtuig in en op naar Dallas Fort Worth AirPort. Daar ruim 7 uur doorgebracht voor we in het vliegtuig naar Las Vegas mochten. Moe!

Vanwege slecht weer konden we niet landen in Vegas en vlogen we door naar Los Angeles. Na weer een uur of twee wachten dan eindelijk naar Las Vegas. Taxi naar het Excalibur hotel en bedje in... slapen😴😴😴!!! Ruim 30 uur onderweg geweest....

Dagje Las Vegas

Door Erica op 17 juli 2018 6:23
Dinsdag 11-7

We worden redelijk vroeg wakker. Eenmaal gedoucht en aangekleed gaan we op zoek naar een mogelijkheid om te ontbijten. We besluiten uiteindelijk een uitgebreide brunch in in ons hotel te nemen. Prima! Even zwemmen, dutje doen en the Strip op. Een heel eind gesjouwd en veel van de ‘usual suspects’ gezien. De hotels met hun casino’s zijn fascinerend. Besef van dag en nacht verdwijnt, alles is zo ingericht dat je 24/7 kunt gokken zonder naar buiten te hoeven. Mooi om te zien, maar ook wel een trieste bedoening eigenlijk...

Morgenvroeg worden we om 09.00 opgehaald en gaan we de camper ophalen. Zin in!

Camper / Death Valley

Door Erica op 17 juli 2018 6:55
Woensdag 11-7

07.00 opstaan, douchen en inpakken. Camper halen en gaan! Het ophalen verloopt soepel. Wat een joekel van een camper🤪, gaaf! Wat onwennig rijden we eerst naar een Walmart waar we enorm boodschappen doen. Vrij vlot hebben we alles bij elkaar. Nu gaat het dan echt beginnen, jieeeeeehaaaaa!!!! We rijden richting Death Vally. Heet🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞, net geen 50 graden... We rijden een prachtige route in de bloedhitte. We lopen wat achter op schema en halen einddoel niet. We besluiten te stoppen en in Death Valley (Furnace Creek) te overnachten.

Gemiddelde temperatuur Death Valley juli: 46 graden, maximaal 57 graden.

Death Valley: laagste gebied in the States

Kings Canyon / Sequoia National Park

Door Erica op 17 juli 2018 16:48
Donderdag 12 juli

Slapen in Death Valley valt niet mee, te heet. 05.30 staan Eric en ik op, zetten koffie en gaan de camper inrichten. Iedereen z’n spullen in een eigen kastje, zodat we (lees ik) niet iedere keer hoeven te zoeken. We ‘moeten’ een eind rijden vandaag om het NP te halen. Om half 8 rijden we weg richting lake Isabella. Daar nemen we een verkeerde afslag 😏 waardoor we het het prachtige meer maar liefst twee keer zien🤪. Eric is not amused! Lang verhaal kort: ruim 12 uur in camper gereden. Komen ‘s avonds laat vermoeid (en sommige onder ons een tikkeltje chagrijnig) aan. Zeker voor de jongens was dit een lange, saaie dag...

Temperatuur overdag zo’n 35 graden. Mooie route door droge, dorre gebieden naar de groene bossen...

Staan op Lodgepole campground, site 012/ nonelectric.

De “Printjes” en “Breuntje”

Door Erica op 17 juli 2018 17:01
... zomaar wat foto’s. Kan er maximaal 5 kwijt en heb er ongeveer 500 nu🤪

Vrijdag 13-7 op weg naar Sequoia NP

Door Erica op 18 juli 2018 5:36
Sequoia NP staat bekend om de enorme redwood pinebomen. Na ons korte verblijf op lodgepole (wel heerlijk geslapen) rijden we ‘s morgens langs de boom der bomen. De allergrootste boom is de generaal Grant Tree (268 ft talk, 40 ft wide en 1700 jaar oud), die moeten we natuurlijk zien. Daarna on our way naar Yosemite NP. Ergens onderweg maken we een tussenstop bij de Kings canyon overview, een uitkijkplaats langs de route. Er staan honderden monumentjes gemaakt van gestapelde stenen, erg leuk. Net voorbij Fresno doen we boodschappen: grotere pannen😳, stoffer en blik voor ergste stof in de camper, en op zoek naar LEKKER brood. Huub heeft het een beetje moeilijk. Het eten totnutoe is niet zo lekker, hij mist z’n vrienden en hij baalt van het gebrek aan internet in de bergen en woestijn.
Rond 17:30 komen we aan op onze plek in Yosemite en installeren we ons op nummer 152, upper pine campground.
BBQ aan, Eric een biertje en ik een roseetje. Lekker gegeten. Dit komt aardig in de buurt van het beeld dat ik bij de vakantie had. Na de toch wel hectische eerste dagen nu wat meer rust. Nog een kop koffie en wederom vroeg naar ons mandje.
Fresno 38 graden. Route naar Yosemite geel en droog. In Yosemite 31 graden.

Zaterdag 14-7 Hodgedown Meadows

Door Erica op 18 juli 2018 6:09

Gewandeld naar half camp om een ijskoude douche te nemen. Stroom uit vanwege wildfire in El Portal. Brrrrr! maar uiteindelijk heerlijk. Terug naar upper pines en stokbrood met scrambled eggs gegeten. 11.30 grey tank legen. Vertrek naar visitors centre. Boodschappen doen en even rondkijken. Rond 13.00 rijden we richting volgende Hodgedown Meadows. Wederom een prachtige route. Onderweg zien we veel schade van eerdere bosbranden. Wat ook weer prachtige plaatjes oplevert. Maar je krijgt wel meer gevoel bij de beelden op her journaal. Wat een natuurgeweld. Vandaag korte route naar hodgedown meadows. Het is de bedoeling dat we daar een rustdag nemen. Even uit de auto en aantuttelen. 13.45 komen we aan. Oei, schots en scheve plaatsen. Camper niet recht te parkeren. Dus schuin;)) Heet! Stoelen in schaduw, toch maat waslijsten (hAndoeken koude douche) en leren schaken met een Budweiser erbij. Boys vinden het helemaal niks. Niks te doen, geen internet dervice...... help!!

Wat doen we? Vertrekken? Na de nodige discussie besluiten we toch de rust te nremen en morgen te beslissen. Huub doet poging mij te leren schaken, wout gaat hout snijden en beetje aanklooien. Eric en later ook de jongens gaan beginnen in dagboek. Inmiddels ben ik aan het (Schuin!!) koken. Spaqetti bolgnese a la thuis (met pot uiteraard). Duurt eeuwigheid maar zelfs Huub eet heerlijk. Huub vind het nog steeds niks en wil liefste naar huis. Keertje lekker eten doet m goed. Na het eten stel ik voor een potje yahtzee te doen. Gouden idee. Na een proefrondje met uitleg gaan we spelen voor dollars (de pokervariant zeg maar) Ieder zet dollar in: winnaar 3 dollar, runner up 1 dollar. Geweldig! Proefpotje buiten met telefoons als lamp. Tweede rondje binnen. Eerst met chloordoeken(!) weer de voeten en camper schoonmaken. Pikzwarte voeten, echt bijna niet schoon te krijgen. Yahtzee Spannend en erg gezellig. Ik win met één punt verschil van Huub;))) Jeueueueueuuuuuu😳

Daarna naar bed. Ik krijg het ineens Spaans benauwd. Beren! Eerder hadden we besloten dat het waarschijnlijk niet zo’n vaart zou lopen met de beren. Spijt!! Hele visioenen van ons aangevallen door beren😱. Wat te doen als? Ik maak Eric wakker... paniekerig. Eric reactie: ach loopt wel los, ga maar lekker slapen... jaja.. Ruim uur later na veel gepieker doe ik dat dan maar.. om om 7,20 wakker te worden, niet geheel uitgerust;)

Zondag 15-7 Hodgedown Meadows

Door Erica op 18 juli 2018 6:25

Om 07.00 staan Eric en ik op. Bij een kop koffie beslissen we vandaag toch hier te blijven . Kids passen zich maar aan. Idee: Parkeren verderop en dan hiken? Kennelijk doet de rest dat ook hier op camping.

09.29 vertrek naar Yosemite Valley om te hiken. Net erg leuk gesproken met enkele locale mensen (Bill and Susie). Visitekaartje gekregen en de uitnodiging daar langs te komen als erbij de buurt komen. Erg aardig! Enkele tips gekregen voor verderop onze trip..

16:28 Op de terugweg naar hodgedown meadows. Geweldige trip gemaakt naar de Vernal fall in Yosemite Valley. Prachtig! Op de weg naar beneden springen de jongens het water in. Koud! Lekker! Terug bij halfcamp eten we allemaal een enorme cheeseburger met bacon. Flinke burger, kreeg m nauwelijks op. Heel smakelijk, beter dan van de McDonalds... paar boodschappen en naar de camping. De lucht kleurt raar maar mooi door de grote bosbranden bij mariposa.

Boekje gelezen, bbq aan en (beetje) eten nog broodje tuna, avocado.. nog een potje yahtzee (eerst voeten wassen in emmer water😱😱) en dan naar bed (10.00 uur maar knollen op) na gisteren slechte nacht. Staan niet helemaal recht maar minder scheef dan gisterennacht.

Maandag 16-7 Lake tahoe here we come;)

Door Erica op 18 juli 2018 6:55

7.30 opgestaan. Ik begin aan m’n (inmiddels dagelijkse eindje wandelen in alle vroegte op de campground) en beetje schrijven wat we zoal doen. Goed geslapen. Ruikt buiten nog steeds naar brand. Jee😳 zijn vandaag al een week in the states. Time flies!

Vandaag rijden we richting lake tahoe. De droogte uit? Nu eerst koffie. Hoop dat we daar kunnen douchen.. en hoop op internet/full hook up zodat ik eindelijk weer kan bloggen en de foto’s kan overzetten naar de cloud.

9.15 rijden. Weer afgebrand bos het eerste halfuur.

10.32 richting sonora... geel en droog 33 graden

11.30 richting carson city 127 Miles

13.10 net clam chowder met crackers gegeten aan een riviertje langs de 108.. Huub noodles, Eric en Wout iets van een hotdog...

Net gereden... elevation 9000 ft, zo hoog zijn we nog niet geweest. hellingen van 26 % aaarrggghhhhh.... Doodeng, maar ook vet gaaf dit stuk rijden. Wel weer lange rit, Huub vind er duidelijk niks aan. Erg jammer.. Wout vind lange ritten ook niet geweldig, maar kan het beter handlen. Hopelijk dalijk een superplek aan lake tahoe.. nog pak m beet 20 mijltjes.

Hoe naïef zijn wij??? Eenmaal aangekomen is er (natuurlijk) geen plaats meer te vinden voor ons en onze RV😱😳. Na een aantal telefoontjes en vergeefs campgrounds oprijden ben ik moe, hongerig en heb echt geen zin meer in een lange zoektocht. Via www.tripadvisor zoeken we een goedkoop hotelletje voor de nacht. Een douche is meer dan welkom!!

Zo belanden we bij het Americana Village.. kamer is een aangename verrassing. Fijne badkamer met nog fijnere dubbele douche😜. Kitchenette erbij en een kingsize bed. Heul nice👍. We lopen een rondje, eten pizza en rollen tevree ons mandje in.

Lake Tahoe deel II

Door Erica op 18 juli 2018 7:16
8:30 gaan Eric en ik ontbijten, de jongens liggen nog te slapen. Omdat we nog helemaal niets van Lake Tahoe hebben gezien beslissen we hier nog een dag te blijven. We lopen rond 10.30 naar het meer. Moooiiiiii😍. Het water is heerlijk. Rond een uur of 12 is het mooi geweest. Aanzienlijk verkleurd gaan we terug richting het Americana Village hotel via en bezoeken wat kleine winkeltjes onderweg.

De jongens gaan zwemmen in het zwembad, Eric doet een dutje en ik ga wat stinkende was wegwassen😏 en nog wat blogs bijwerken. Iedereen doet even z’n eigen ding.

Na (alweer😜) een douche gaan we naar een Mexicaans restaurantje in de buurt. Zzzaaaallliiggggggg😍😍😍😍. Ik schrijf de laatste blogs zodat we ‘bij’ zijn. Morgen vertrekken we na het ontbijt richting San Fransisco.

Woensdag 18-7 San Francisco

Door Erica op 19 juli 2018 6:10

07.30 rise and shine🌞

Inpakken, douchen, 8.30 ontbijtje. Jongens wakker maken... keer of 7😏. 09.50. Vertrek richting San Francisco;)) 261 km (162 mijltjes) rijden: volgens Google Maps 3,5 uur. We willen uiteraard over de Golden Gate Bridge, dus wellicht iets andere route dan berekend... en met campert waarschijnlijk ook langer dan met auto.. ik reken op zo’n 4,5 uur... we’ll see

Highway 50 richting Sacramento. Dan highway 80 richting SF

11.50 Eric heeft een lekkere zender gevonden op de radio, voornamelijk 80’s muziek (afgewisseld met hilarische commercials: call Barney!!) Luidkeels zingen Eric en ik mee... Huub kijkt me af en toe aan met een blik van wat moet ik hiermee 😂😂😂. Wout slaapt.. Het leven is goed🤪

13.00 tankstop net voorbij Sacramento. Lunch bestaat uit koffie en een hotdog.. die ik na twee happen aan Wout geef😝

Het is afwisselend groen en geel, maar steeds meer groen richting SF. Twee bergen met Amerikaanse vlag(gen) gezien. In SF is het een graadje of 17. Brrrrrr! Zal even wennen zijn.. 14.30 rijden we SF in. We rijden naar de Vista points. Talloze foto’s😇.. hier heb ik eerder gestaan in 2004 (Tol: hoe kan dat nou? x 20 😂😂😂) met m’n lieve snollekes en zwanger van Huub.

15.20 rijden we richting San Francisco RV Resort. Klokslag 16.00 arrivee!!!!! Wat geharrewar over hoe de RV te plaatsen😂😂.. hebben wij weer🙄... na 20 minuten ingecheckt en staan we.. semi hooked up.View at the ocean!

Rondje lopen om de buurt, boodschappen, ieder-eet-waar-hij/zij-zin-in-heeft, koffie, yahtzee, slapen!

Donderdag 19-7 Centrum San Francisco

Door Erica op 20 juli 2018 4:37

Frisjes hier aan de oceaan. Lange broek en trui of vest aan. Wel lekker geslapen onder een dekentje.

Rond 8.30 staan we op. Het is de bedoeling dat we met de bus (lijn 110) en ‘Bart’ naar fisherman’s Wharf (of ergens in de buurt) gaan.

In de bus enkele aardige vrouw en een man die ons vertellen hoe we deze onderneming het beste kunnen aanpakken. De man loopt zelfs met ons mee om te vertellen hoe we kaartjes kopen en waar we kunnen instappen in de de f-trolley. Nice👍.

Als we uitstappen is de lucht helblauw en schijnt het zonnetje. Wel veel woei.. We gaan richting Fisherman’s Wharf en pier 39. Om 12:15 stappen we daar uit. De jongens eten fish&chips en ik eet heerlijke clam chowder. Ook hier ben ik met de snollekes eerder geweest;)). Leuk om hier nu te zijn met m’n gezinnetje! Er staat een fruitkraam met de grootste aardbeien, kersen, nectarines en nog veel meer dat ik ooit heb gezien. Eric en ik hebben de grootste lol bij het passen van allerlei bizarre hoeden. De jongens vermaken zich prima. Helaas laten niet veel zeeleeuwen zich zien, maar één platform ligt vol.

We lopen (ja, lopen😜) richting Lombard street. De steilste straat ter wereld waar je alleen zigzaggend naar beneden mag. Been there, maar wederom geweldig om dit live te zien.

Daarna lopen we door China Town naar Union Square. Nikewinkel bezocht. Eric en ik drinken een biertje, Wout een koude koffie en Huub warme chocolademelk (uiteraard met slagroom).

Nog even de Adidaswinkel in en dan willen we aan de terugreis beginnen, rond 18.00.

Even een dingetje.. als dat maar goed gaat. En warempel verloopt de terugweg heel soepeltjes. Eric en ik zijn trots op onszelf😂😂😂.

Langs de Safeway op de hoek voor wat boodschappen en in de camper macaroni met witte saus en ham gemaakt. Thuis eten we lekkerder, maar prima te doen.

Koffie, muziekje aan en zometeen de dollars (die we gisteren aan allebei onze zoons hebben verloren) terug zien te winnen... het was een leuke, relaxte dag;).

Hoed’an

Door Erica op 20 juli 2018 6:38
Dubbel gelegen.....🤠

Vrijdag 20-7 The One (Hwy 1)

Door Erica op 21 juli 2018 16:11

Heerlijk geslapen! Rond 8:30 pas wakker geworden. Buiten is het helder.

De ‘buren’ vertrekken, een heel circus. Hebben wij een aardig optrekje, bij de buren is het nog een heel ander verhaal. Campers waar de onze makkelijk in past, met een 4x4 (Dodge Ram bijvoorbeeld) erachter, met op de Dodge nog een joekel van een motor. Oh, en de fiets achterop de camper.. dusssssss

We lozen grey and black water, vullen schoon aan. Ook gas moet bijgevuld worden, dat kan gewoon hier. Handig!

11.00 rijden we weg, gelijk highway one op. Één van de, zo niet de mooiste, wegen van Noord-Amerika. We volgen de kust richting Los Angeles.

In Carmel stoppen we, maar het is inmiddels al 14.30. We eten wat en ik loop met Wout toch even Carmel in. Supermooie huizen, supermooie kust, superleuke winkeltjes.... en superweinig tijd😢. Toch maar doorrijden want er zijn niet al te veel campgrounds verderop aan highway 1.

We hebben ons weer verkeken op de tijd die scenic routes kosten... de 1 is prachtig!!! Hier en daar is wel zichtbaar dat de weg veel te lijden heeft (gehad). De vangrails staat soms nog maar gedeeltelijk op vaste grond😱. Ze zijn volop aan het werk, maar ik vraag me af of de route over een aantal jaren nog helemaal te rijden is..

Alle campings die we tegenkomen zijn vol. We rijden tot 21.00 ongeveer... pffffff helemaal gaar stoppen we langs de kant van de weg ergens. Het is mooi geweest, we gooien hier de oogjes dicht.. morgen zien we verder....

Zaterdag 21-7 Santa Monica / downtown

Door Erica op 22 juli 2018 15:46

8.00 opstaan. Lekker geslapen op onze wildkampeerplaats.. rijden rond 9.15 weg route 101 op. Willen vandaag meters maken.P

11.30 hongerrrrrrrr

Net voor twaalf uur stoppen we. We komen terecht in een heel leuk restaurantje. Heel kneuterig ingericht en een binnenplaats waar we buiten kunnen zitten. Prachtige potten met vetplanten.Het eten dat we besteld hebben is meer dan heerlijk, beetje Mexicaans georiënteerd. We smullen😋. Aanmerkelijk opgeknapt rijden we een uurtje later verder..

Yoehoeeeeeeee Los Angeles!!!!!! We staan op het Balboa RV park (inmiddels omgedoopt naar Hollywood RV park). Hell’s kitchen, delen van The Terminator en andere films zijn hier op het terrein opgenomen. Er staan twee golden globes in het kantoortje, en er hangen wat foto’s van (mij grotendeels onbekende😂) sterren. De ‘straten’ op het park hebben een naam en erg leuke wegwijzers..

We pakken een Uber richting LA. Er moet geshopt worden door de jeugd🤪. Eerst lopen we Santa Monica en de pier op. Lekker toeristisch....maar erg leuk. Daarna is Huub aan de beurt. Eindelijk zijn Vans en een Vans petje. Twee blije kids (Wout had in SF al geshopt).Daarna een heerlijke hamburger gegeten ergens. Een echt lekkere mijn tweede deze reis. Mannen hebben er al iets meer op;))

We lopen nog wat rond en pakken dan via ‘Lyft’ een taxi terug.. huub’s telefoon was leeg op het moment dat we een Uber hadden besteld. Ging niet helemaal goed. Ik kan (vanwege m’n Europese nummer) hier geen Uber bestellen, dus Lyft. Zelfde handige systeem. De taxichauffeur is van origine een Duitser. We poekelen een beetje Duits in plaats van Engels, vind ‘ie leuk;). Erica spreekt een aardig mondje Duits, maar als hij vertelt dat hij dat met de ‘papfluffel’ ingegoten heeft gekregen lig ik helemaal strak😂😂... tränen mit toiten😂😂😂.. na nog enkele zeer letterlijke vertalingen kun je mij opdweilen.. hilarisch! Het was een gezellig ritje!

Thuis nog wat drinken en dan is het bedtijd. Binnen een kwartier is iedereen vertrokken

Enkele ‘straten’ in ons RV park Hollywood

Door Erica op 22 juli 2018 16:25
Leuk gedaan;)

Hollywood Walk of Fame

Door Erica op 23 juli 2018 16:30

6:30 Eric opgestaan, ik rond 7:30, kids 9.00

Eric gaat samen met een Zwitser op weg om een auto te huren... en komt terug met een witte Chevrolet Colorado v6 pick-up🤪🤪🤪🤪... gaaaaaaaaaaffffffff. Yeeeeehaaaaaaaa🤠.

De jongens hebben het goed naar de zin. Ook Huub heeft z’n draai gevonden inmiddels. Gelukkig🤗. Iets minder in de camper nu we mooi op schema liggen. Bezoek aan de steden (waar ze leuke dingen hebben gekocht) heeft ook goed gedaan. We hebben voor morgenavond een KOA camping gereserveerd met zwembad. Al doende leert men.....

Via Ventura boulevard en topanga boulevard (= slingerend over de 27) richting Hollywood. Onderweg drukt Eric nog op de SOS knop (leesbril niet op)😂😂😂 we hangen op en worden keurig teruggebeld... so sorry!! Bloody toerists😂😂😂..

We rijden door Beverly Hills, over Rodeo Drive. Geld, veel geld hier.. Ferrari’s en bling bling. We geloven het wel en besluiten niet uit te stappen, maar door te rijden.Sunset bLvd... we rijden over de ‘Hollywood Strip’ met de gigantisch grote en mooie billboards. Mooi om te zien. 13:30 komen we aan bij Walk of Fame. Hollywood signs nog niet gezien.Uiteraard druk hier. Souvenirswinkels en eten, eten, eten. Wel leuk om even rond te wandelen, maar in mijn beleving een beetje ten onder gegaan aan eigen succes. Jammer, maar van mooie/bijzondere plekken blijft vaak weinig over als het eenmaal is ontdekt door de massa en dus commercie.

We eten wat bij een louche (blijkt als we vooraan besteld hebben en doorlopen naar het tafeltje) Italiaans georiënteerd tentje. Daarna terug naar de auto die staat geparkeerd voor $ 2,50 per kwartier.

We doen een poging om wat dichterbij de Hollywood letters te komen voor een foto. Dit valt nog niet mee😂. Zo groot als ze zijn, missen we ze finaal. Tsja..... poging twee lukt het wel, we rijden een woonwijk in (steile straten, ‘scheve’ huizen😱) en dan even een Kodak-momentje. Niet heel dichtbij, maar goed genoeg;))

Enigszins besluiteloos.. wat doen we nu? Nog naar Chinatown? Naar huis? We hebben het wel gezien eigenlijk en rijden naar Balboa Boulevard en doen een paar boodschappen. Even een biertje en roseetje drinken. Kletsen wat met de neighbour en de Zwitser die tegelijkertijd met ons aankwam. Vanavond koken, een wasje draaien en aantuttelen.

Morgen gaan we naar de Universal Studio’s. Benieuwd!!

Ma 23-7 Universal studio’s

Door Erica op 24 juli 2018 17:04

Beetje uitslapen vandaag.... we rijden op ons dooie gemakkie later weg, in de hoop dat het hier dan de filetijd voorbij is.

Heet! Zo’n slordige 38 graadjes vandaag... we vertrekken rond 11.00 richting Universal Studio’s. In de Chevy is het heerlijk koel en na een half uurtje zijn we er. We parkeren in een enorme parkeergarage en lopen via Universal City naar de ingang van het park. Eric had thuis al kaartje gekocht, heel fijn.

Applaus voor de organisatie🙌🙌🙌.

Tassencheck a la AirPort bij ingang.

We beginnen gelijk met de grootste show: Waterworld. Geweldig! Eerst wordt het publiek ‘opgewarmd’ met de nodige liters water😂. De show is goed, mooie effecten, mooi decor! Uiteraard is het druk in het park, we moeten keuzes maken.

We zien de ‘special effects show’ waar diverse techieken worden uitgelegd. Lopen wat rond, veel te zien. We nemen de tramride van een uur, waanzinnig. Door complete nepsteden (platte gebouwen🤠), twee 3D shows waar we middenin zitten, een dorp met echte huizen waar ‘alles werkt’ in keuken, badkamer etc. We zitten in een overstroming, rijden langs (en zien) Jaws. Het ene moment in een mooie villawijk, het volgende moment rijden we in een Mexicaans dorpje of in een western straat, heel raar. We zien de airplane-crash (Boeing 747) uit War of the worlds. Indrukwekkend! En erg leuk om te zien hoe we genept worden... mooi!

We lopen naar het Harry Potter dorp en naar het kasteel. Prachtig! Ik weet niet waar ik kijken moet, zo veel details en zo mooi gemaakt. Ik sta in de snoepwinkel met het snoep uit de serie en wil alles wel meenemen als souvenir voor de Potterfans onder ons. Maar dakannie😢.

We gaan allemaal in de Simpsons attractie (Huub en ik hebben het niet zo op achtbanen😳). Dit is geen achtbaan, maar je ervaart het wel zo. Gaaf!!! Ook de Potter-ride is ge-wel-dig😍. Je vliegt mee met Harry, zit in een partijtje zwerkbal, langs Hagrid, noem het maar op... echt vet! Het kasteel zelf bevat de bewegende en pratende schilderijen, de kamer van Perkamentus, de dame bij de ingang van Griffoendor.. ik vind het helemaal geweldig !!!

Eric ‘doet’ nog enkele attracties (sommige met Wout) als het aan het einde van de dag er rustiger wordt en de wachttijden terugkopen. Eric straalt🤪🤪.. ‘S avonds is er een lichtshow ‘op’ Zweinstein. Prachtig, we kijken onze ogen uit. Ook als je de Potter boeken niet kent erg mooi. Ik kan helaas geen films uploaden;((

Langzaamaan lopen we weer richting Universal City, op weg naar de uitgang. Moe, maar een fantastische dag gehad.

We hebben niet al te veel gegeten vandaag, wel liters water op, heeeeeetttttt🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞!!!!!

Om de organisatie te plezieren gaan we nog even langs een Burger King... Eric heeft nog niet één Whopper op in the States en dat moet maar eens veranderen🤗...

Thuis springen we onder de douche om het plakgevoel eindelijk kwijt te raken. Dan is het echt hoog tijd om te slapen..

Morgen brengen we de huurauto terug en rijden we richting Joshua Tree NP. Volgens Google maps nog geen 3 uur rijden.. we gaan het zien😙

Hollywood rv park..

Door Erica op 25 juli 2018 15:37
... nog wat fotootjes...

Banning, stagecoach RV KOA

Door Erica op 25 juli 2018 16:01

Di 24-7

Om 11.30 verlaten we Hollywood RV Park. We hebben het hier prima naar de zin gehad. Schoon, mooie plaats, behulpzame Steve.. die heeft het erg leuk voor elkaar hier👍. Hij zet Eric en mij met Golden Globe nog op de foto, award winning couple😂

Alweer een nette 33 graden nu.. ‘California Dreamin’ op de radio als we wegrijden... Dat klopt aardig;))

We rijden de hitte tegemoet😅 richting Banning. Daar gaan we hoogstwaarschijnlijk meteen ‘twisten by the pool’ 🏊‍♂️⛱👙🍹Net voor Banning doen we boodschappen bij een Walmart nadat we een heerlijk broodje hebben gegeven bij de Subway. Vanavond BBQ!

Banning 🤪 48 graden! Aangekomen bij Stagecoach om half vier. Plaats 59 (in de schaduw, yeah!) We duiken linea recta het zwembad in;)). Heerlijk verfrissend, ijsje erbij. Het RV park is omgeven door bergen, erg mooi vanuit het zwembad gezien. Een uurtje later onder de douche en even een boekje lezen met een glas rosé. Alsof het vakantie is..😜

We BBQ’en om 21.00 (ivm hitte) en dan willen de jongens pokeren. Wout en Huub gaan lekker nu, de campings met zwembad en de kortere reistijden bevallen prima👍.

Ondanks het feit dat we al ruim 14 dagen in een kleine ruimte samen zijn, gaat het onderling hartstikke goed. Uiteraard kleine irritaties zo nu en dan, maar dat mag geen naam hebben. Valt me reuze mee (totnutoe in ieder geval😙🌞🤪🤗).

Vanwege de hitte gaan we morgen niet Joshua park in, maar rijden we er bovenlangs hebben we besloten. Morgen op tijd wegrijden hier, uurtje of 4 rijden en dan weer campground met zwembad.

Half 11.... ik lees nog een stukje en ga dan slapen.

Joshua Tree

Door Erica op 26 juli 2018 15:44

Wo 25-7

9.15 vertrekken highway 10 op. Rond 10.15 rijden we Joshua tree park in, via highway 62. warm!!! droog!!! Mooi!!!! Groot!!!

Ik rij. De woestijn is prachtig. Weinig kleur, maar toch ook weer wel kleur. Het voelt onwerkelijk, alsof je in een gigantisch filmdecor rondrijdt. Of op de maan🤪. Bizar mooi. We rijden langs een treinrails, die wat hoger ligt dan waar wij rijden. Kilometers lang zien we namen en tekens die mensen hebben gemaakt van stenen, steentjes en bielzen. Hele kunstwerken, gemaakt in pak ‘m beet 48 graden😅... jammer dat de schoonheid van de woestijn totaal niet overkomt op de foto’s....

14.30 Highway 95 richting Havasu Lake langs de Colorado river omhoog. Helaas is de Parker dam gesloten voor verkeer. Mooi dat water in de verder droge omgeving. Nog 90 mijl naar Kingman KOA. Rond 15.30 rijden we Arizona in. Verheug me ontzettend op een koele duik👙🏊‍♂️.

Mooi plekkie hebben we weer op de KOA camping. Heerlijk gebadderd. Daarna de BBQ maar weer aan. Ik heb lekkere salade gemaakt en een heerlijk stukje gerookte zalm. Mjummie! Rond 21.00 aan tafel.. eerder is echt te warm.

De jongens pokeren, ik lees nog wat.. dan airco voluit aan en naar bed. Moe;))

Wordt ‘s nachts zelfs even wakker omdat ik het koud heb😂😂. Heerlijk geslapen!

Morgen Sedona en deel Route 66.. wederom KOA gereserveerd, bevalt prima.

Route 66. Richting Flagstaff...

Door Erica op 27 juli 2018 19:32

Do 26-7

Deel van Historic route 66 staat op de planning vandaag. Om 09.00 rijden we weg weg bij Journey KOA.

T is iets koeler op de 66. Rotsachtige bergen afgewisseld met groene weilanden. Hier en daar koeien... the highway strekt zich voor je uit, kilometers ver van je afkijken. Hier en daar een dorpje langs de route, verder alleen bergen en groen. Je voelt je klein in al dat natuurgeweld.

Bijna aan het eind van het stuk route 66 is er een dorpje. Leuk! We stoppen om hier wat te eten en even rond te kijken. Allerlei soevenirswinkeltjes met allerhande toei🤪. Hoeveel borden met route 66 bestaan er?? Honderden!! Supertoeristisch uiteraard, maar ontzettend leuk.

We rijden 15.00 net voor sedona... regen!!!! Heerlijk verfrissende regen;)). Prachtige rode rotsen gefotografeerd, jammer dat je geen diepte kunt zien op dit soort foto’s. Allemachtig prachtig🤪

Stop bij sedona, een artestiekerig dorpje. Superleuk. Prachtige (lees onbetaalbare) kunst, juwelen, kristal. Ik zou hier wel een tijdje willen rondkijken. Beetje vergelijkbaar met Ootmarsum in Nederland. Helaas zijn we weer te laat hier om nog rond te kijken/te shoppen. Sowieso met (mijn) drie mannen op stap is qua winkelen echt niet leuk:(

Richting flagstaff, waar we vannacht slapen. Onderweg lekker koel. Prachtige route door de bergen weer. De natuur is mooi, mooier, mooist. Waar je ook bent, het uitzicht is fantastisch. Heb niet genoeg verschillende woorden om te beschrijven hoe mooi het hier is😜.

Om 17.00 is Wout jarig.. het is dan 00.00 in Nederland. Hij is maar liefst 33 uur jarig dit jaar😂🤪.

Monument Valley

Door Erica op 29 juli 2018 18:28

Heb weer even internet service... kijken hoever ik kom met uploaden...

Vrijdag 27-7

Vandaag is de dag dat Wout 16 is geworden!! Nu net 12.00 geweest, boodschappen (taart😜) gedaan en nu op weg naar Monument Valley. Paar druppels regen terwijl we wegrijden uit Flagstaff.

We kijken eindeloos ver van ons af en behalve de weg en enkele auto’s zien we alleen maar natuur. Droog, dor en geel, maar met overal bergen op de achtergrond ook weer een fraai plaatje. Langs de 160 richting Monument Valley zijn er voornamelijk rode tinten in het gebergte. In de verte grote, donkere wolken. We zien dat het daar regent. Weer een mooi plaatje (ja alweer🙌) Op de kruising met highway 163 eten we (Hollandse😜) apple crumble pie. Lekkah!

Waar ik inmiddels fan van ben: Amerikaanse vrachtwagens. Die zijn echt mooiiiiii! In allerlei kleurtjes (rose, paars en geel), blinkend schoon met veel chroom. Heel anders dan de vierkantige blokkendozen bij ons, de lijnen zijn ronder.

Aangekomen bij Monumental Valley rond vier uur. Uitgebreid Kodak-tijd, wat is de wereld toch mooi. Wat mij betreft is dit tot nu toe het mooiste park, aan de rand van Navajo Nation Indian Reservation. Indiaanse invloeden zijn overal te zien. We zoeken de KOA op. Bij een aangenaam temperatuurtje met een briesje erbij tijd voor een biertje. Ook Wout krijgt (bij wijze van hoge uitzondering) een biertje voor zijn verjaardag... we eten wat, genieten van een prachtige zonsondergang en doen nog een spelletje..

We hadden verwacht een enorme sterrenhemel te zien hier in de donkere woestijn. Dat valt wat tegen, waarschijnlijk door de volle maan. Dan is het bedtijd. We slapen heerlijk, mede dankzij het koele briesje.

De mooie foto’s van de goede camera zijn te zwaar om te uploaden, dus alleen plaatjes van m’n mobiel

Horseshoe bend Colorado River

Door Erica op 29 juli 2018 18:53

Zondag 29-7

Goedemorgen! Wat is het hier mooi wakker worden♥️, ook de geur van verse koffie is fijn:)

We rijden vroeg naar de horseshoe bend. Nadat we de RV gestald hebben op een parkeerplaats lopen we naar de hoefijzervormige bocht in de Colorado river. Een bekende trekpleister, dus redelijk druk. Maar de wandeling (20 min?) in de hitte ernaartoe is de moeite waard. Mooi, mooi, mooi!!

11.30 We lopen terug, puffen weg in de hitte, gauw de slippers weer aan en rijden richting volgende stop: Bryce Canyon. Volgens enkele mensen die ik ken nog mooier dan de Grand Canyon... ik kan het vergelijk pas over een paar dagen trekken. Benieuwd! Huh? Eric is één slipper kwijt blijkt later in de auto?? Hoe dan??😂😂😂

Ik weet niet wanneer ik weer internet heb, dus ik post dit nu maar en kijk of ik nog wat foto’s erbij kan plaatsen.....

Bryce Canyon

Door Erica op 30 juli 2018 15:12

Om 16.00 stappen we in de shuttle bus Bryce Canyon. Prachtig! De rode kleuren, de droogte, de bomen die nog net met één wortel in de grond staan. Zo ver je kunt kijken alleen maar prachtig uitgesleten rotspartijen. Ben enorm onder de indruk. En dan is de Grand Canyon nog groter? Wow😳...

Tegenover de opstapplaats is een RV campground met alle faciliteiten. Ruby’s Inn, plaatsje 16. We besluiten hier vannacht te blijven als er nog plek is. Jeueueu, om 18.00 staan we. Inmiddels is de zon onder en waait er een aangenaam windje. Ik denk heerlijk onder een dekentje slapen vannacht?

We gaan uit eten🙌🙌🙌🙌. We hebben allemaal behoorlijk trek gekregen en besluiten bij Best Western Ruby’s Main Lodge gebruik te maken van een buffet. Kan iedereen zelf kiezen, handig! Na het eten zijn we allemaal moe, en gaan dan ook vrij snel naar ons mandje..

Voor morgen staat een ritje naar Zion NP op het programma. De dagen vliegen voorbij, wat mij betreft veel te snel😳.

Zo maar wat foto’s

Door Erica op 30 juli 2018 15:33
Zo veel foto’s, zo weinig plaats om ze hier kwijt te kunnen

sunset at Monument Valley

Door Erica op 30 juli 2018 16:14
Gewoon... omdat het kan

De Printjes en Breuntje II

Door Erica op 30 juli 2018 17:31

Momentjes....

Zion National Park... Geweldig mooi!!

Door Erica op 31 juli 2018 3:30

Ma 30.7

Rond 08.00 uur worden Eric en ik wakker. Heerlijk geslapen en inderdaad aan het eind van de nacht nog even een deken eroverheen gedaan🤗

Even is het idee hier een dag te blijven, Zion over te slaan en van hieruit naar de Grand Canyon te rijden.. maar dat doen we toch maar niet. Wat we wel doen nog is enorm douchen, dat kan wel weer na drie dagen😙😙😙.... heerlijk! Wel alles in een rustig tempo, we hoeven vandaag verder niet zoveel.

11.30 net vertrokken uit Bryce Canyon. Na een half uur lange, heerlijke douche 🤪🤪🤪. Weer helemaal fris en fruitig op naar Zion!!

14.15 arrivee!!! Wat is het hier moooiiiiiii. We zijn highway north 89 gereden en afgeslagen naar highway 9 richting Zion. De route hiernaar toe was al fijn, de temperatuur hebbelijk (maar wel warm hoor;)). Onderweg filmen we en stoppen we verschillende keren om foto’s te maken. Adembenemend mooi hier! We hebben gereserveerd op Watchman campground, middenin Zion NP. Nummer 20, loop A🤓

We beslissen de shuttle bus door het park te nemen. We hebben hier maar één dag, en in deze hitte is dit een heel mooie manier om de highlights te zien. Bij stop ‘Zion Lodge’ stappen we uit en lopen we de ‘Emerald Pools trails’. Een ‘steep’ stukje hiken, zeker op onze slippertjes🙄. Eric ‘oneflipflop’ Is de enige op echte schoenen😂. Mooie wandeling, maar de waterval is op een klein klotsje water droog🤨. Onderweg zien we verschillende keren dat de boel hier aan het schuiven is pgeweest, en er wordt gewaarschuwd voor sudden floods. Je moet er echt niet aan denken😱.

Wout en Huub gaan met de bus terug naar Watchman camping. Eric en ik lopen vanaf Pa’rus trail het laatste stuk.Aangekomen bij de camper drinken we een biertje, die erg lekker smaakt😊. Intussen staat het avondeten te pruttelen ( wraps-met-alles-erop-en-eraan). Smaakt ook al zo goed👍🤪😋. Eric en ik zouden allebei nog wel een maandje bij willen tekenen, de jongens vinden het fijn om over een paar dagen hun vrienden weer te zien. Snappen we ook heel goed. Wel vinden ze dat de tijd voorbij gevlogen is. Wat volgens mij toch positief is;))

Potje koffie, boekje lezen, en erin maar weer. Thuis liggen we nooit voor 00.00 in bed, maar hier vallen de oogjes eerder dicht na een dag in de buitenlucht. Trustuhhh😴😴😴😴

Tire trouble... 😳

Door Erica op 31 juli 2018 15:15

Na een onrustige nacht (lees ik heb het nog half 4 zien worden🙄) maakt Eric me om 7 uur wakker. We hebben een klein probleempje... op de rechtse voorband zit een ‘ei’. Ee besluiten de travelers assistence te bellen. Google leert ons dat het gevaarlijk is door te rijden omdat het een verhoogde kans op een klapband geeft. En dat wil je niet meemaken hier in de bergen😳 met al die diepe ravijnen. Nou ja, sowieso niet natuurlijk maar hier al helemaal niet.

08.15 We rijden naar de RV parking en wachten rustig af tot we teruggebeld worden. Na een uur wachten bellen we nog maar eens. Nu noteren ze ons nummer wel🤨🙄😂....

Een monteur uit St. George is on his way. Één tot anderhalf uur wachten, valt mee. De jongens slapen nog... pubers😏

We zijn allebei blij dat Eric het vanochtend vroeg heeft gezien! Binnen de omstandigheden is dit het best denkbare scenario. Hopelijk kunnen we voor 12.00 vertrekken richting The Grand Canyon, zeker een uurtje of 5 rijden. In de wachttijd ga ik eitjes bakken voor een uitgebreid ontbijtje😋.

11.27 komt er een ‘mannetje’🤗... met een nieuwe band. Hij kijkt even en de conclusie is: “That’s no good”. Het was maar goed dat we gebeld hadden! Om 11.46 zit de nieuwe band erop. Geweldige hulpdienst, dikke 👍!

Om 11.03 verlaten we dit geweldig mooie park. Ik hoop hier nog eens terug te komen!!!

.. het vervolg

Door Erica op 02 augustus 2018 16:16

* na een aantal dagen zonder internet....

De afgelopen dagen hebben we veel vlaggen halfstok zien hangen. Er blijkt een brandweerman omgekomen te zijn bij de bosbranden in Yosemity. Die dus nog steeds woedt..

Zojuist door de Carmel tunnel gereden in Zion. De tunnel (1930) is maar liefst 1,1 mile lang. Het systeem is even simpel als doeltreffend. Een ranger met walkie-talkie aan iedere kant van de tunnel. De laatste auto aan de kant die mag rijden krijgt een soort van estafettestokje. M’nDeze moet worden ingeleverd bij de ranger aan de andere kant. Daarmee weet je zeker dat de tunnel ‘clear’ is.

Om 12.10 staan we (voor de derde keer deze reis) weer op de splitsing van highways 89 en 9. Deze keer naar rechts richting Grand canyon. Tot aan Mather campground 225 mijl....

Onderweg bij Lake Powell (ja, zelfde weg eind terug gereden). Langs de Walmart voor boodschappen en slippers😂..

Klokslag 16.00 rijden we Grand Canyon NP binnen. 16.15 stop at first site. Wauw!! Bijna niet te bevatten hoe immens groot de canyon is. En hoe mooi... Om 17.30 rijden we plekje 119 op.. we hebben hier morgen een hele dag en besluiten er niet meer opuit te gaan. BBQ aan, beetje aantuttelen en dan is het alweer bedtijd voor de oudjes😂😂

* onderweg uploaden duurt een eeuwigheid. De rest doe ik vanavond in Las Vegas wel.....

The Grand Canyon

Door Erica op 03 augustus 2018 5:17

Woensdag 2 augustus

Na heerlijk geslapen te hebben, staan we bijtijds op. Geen douche aanwezig, helaas 🤨...

We pakken de shuttle bus naar het Visitor Center en lopen daar even binnen. Er is een permanente tentoonstelling over het ontstaan van de Canyon. We gaan naar een docu-film. De effecten van de miljoenen jaren erosie, de diverse lagen in het gesteente en de dieren die er leven. De gecontroleerde bosbranden en het waarom. Interessant. Mooi om te zien hoe (en hoeveel) mensen bezig zijn met het beschermen van de Nationale Parken en het veiligstellen van het voortbestaan voor toekomstige generaties.

We gaan een deel van The Rim lopen. Een makkelijke route langs de rand van de Canyon. Hoewel we veel warmer hebben meegemaakt, vinden we dat uitdaging genoeg in deze temperaturen. Onnodig te zeggen dat we ieder moment genieten en onder de indruk zijn. Hier en daar een glimp van de Colorado River... heeel klein;). Wout en ik maken een afdaling... gaaf!!!!

De lucht trekt dicht en het koelt wat af. We hebben honger en eten op de Market Plaza een overheerlijke.... juist: hamburger😁. Lekker! De vierde voor mij deze vakantie, dus dat valt enorm mee. Zeker gezien het feit dat er niet veel anders te krijgen is op onze (toeristische) stopplaatsen. Een salade heb ik nog nergens op de kaart gezien😱. Wel heul veul (te) dikke mensen. Met name van mensen van Indiaanse afkomst ben ik enorm geschrokken. Ik heb eigenlijk alleen maar moddervette indiaanse vrouwen en op z’n minst vadsige indianen gezien. Klopt zo niet met het beeld dat ik had...

We hebben de laatste hap nog niet op of het begint te regenen.. brrrrrr koud!!!We stappen in de bus (hilarisch: reizen naar de andere kant van de wereld is geen probleem, maar de juiste bus vinden is een uitdaging😂😂😂 blijkt algauw.) Als we langs onze campground rijden, stapt Huub uit. Genoeg gewandeld! Wout gaat nog even mee, maar besluit even later ook dat hij liever naar de RV gaat. Eric en ik wandelen nog een stuk van The Rim. Het zonnetje schijnt inmiddels weer. Klimmen en klauteren: ik vind ‘ t nog steeds leuk! Er stond een boom die ik echt niet zomaar voorbij kon lopen.

Tegen 17.00 gaan ook wij langzaamaan weer richting camp. Tijd voor een biertje! Daarna kook ik (alweer🙄) pasta... is iedereen dol op en is te doen qua koken in de campert..... dus heel erg vinden we het niet😜🤗

Het was een prachtige dag! De laatste overnachting in een National park😢. Morgen rijden we naar KOA Sam’s Town in Las Vegas. Daar slapen we voor het laatst in onze camper. Daarna leveren we onze RV omstreeks 12.00.. en gaan we zoetjesaan aan de terugreis beginnen. Waar ik dus nog he-le-maal geen zin in heb☹️.

Via de Hooverdam naar Las Vegas

Door Erica op 04 augustus 2018 2:51

Do 2-8

Ik wordt wakker van de geur van verse koffie.... Nice! Het is nog vroeg, we drinken rustig koffie en vinden dat we heus wel vanmiddag in Las Vegas kunnen douchen. Rond 09.00 vertrekken we.

We rijden tussen een aantal fikse buien door. Mooie plaatjes op de grond en ook heel fraaie plaatjes in de lucht.

We maken een stop bij de Hoover Dam. Ook al zo indrukwekkend! Alles is hier bizar groot in the States😂. Halverwege de wandeling staan we met één voet in Nevada en met de andere in Arizona. Grappig! Er hangt voor iedere staat een klok... op beide is het even laat🤪🤪🤪...

Dan het laatste stukje naar Las Vegas. We staan op Sam’s Town 488 en duiken meteen het zwembad in. Lekker, even afkoelen. Dan een douche van ongeveer een half uur😁🙌! Heerlijk. Er draait nog een wasje, terwijl we een biertje drinken. Het regent ongeveer 3 dagen in de maand in Vegas.. volgens mij hebben wij ze alle 3😉.

Voordat we gaan eten geven we spullen die we niet mee naar huis nemen aan de buren. Het begint nu toch echt af te tellen😢. We gaan naar het buffet in Sam’s town, alwaar we heerlijk eten. Bijna bij de RV aangekomen nog een fikse bui.

Ik pak alvast een koffer in, we checken het vluchtschema. Nu al vertraging, de tijden wijzigen iedere keer😳. Nou ja, zien we morgenvroeg wel. We gaan slapen, laatste nachtje in onze campert...

Inleveren camper and bye bye America😢

Door Erica op 04 augustus 2018 3:30

Vrijdag 3-8

Om ongeveer 07.00 worden Eric en ik wakker. Het gewone riedeltje: eerst koffie;))

Daarna de uitdaging van het inpakken.... de mannen hebben nogal hun best gedaan met shoppen😂. Euh....🤔 wat klopt er toch niet aan dit plaatje??? Maar met enig proppen lukt het om alles in de koffers te krijgen..

We douchen nog maar een keer. Keurig op schema;). En dan is het rond 10.30 toch echt tijd ☹️. We vullen tank, propaan, schoon water en lozen gray and black water. Vervolgens rijden we richting CruiseAmerica om de campert in te leveren.(

11.30. Klaar!! Alles goedgekeurd en taxi richting AirPort is on his way... ongelofelijk dat het al vier weken geleden is dat we hier aankwamen. Nog geen om te vertrekken, Eric en ik zouden zelfde rondje nog graag een keer eraan vastplakken...

Rond 12.00 op McCarran AirPort Las Vegas.... waar het grote wachten begint😱. We hebben al bericht ontvangen (keertje of 20🙄) dat er vertraging ontstaan is. Een vriendelijke dame vertelt ons bij het inchecken dat we de aansluiting in Londen zeker niet gaan halen. Onze reis duurt dus nog wat langer dan gepland.

20.00 we hangen hier inmiddels al een werkdag rond.. lang leve de WiFi🙌🙌🙌

Jongens kijken een filmpje, ik werk blog bij. Eric leest een boekje. We hebben voor de verandering nog maar een hamburger gegeten een paar uur geleden.. ontbijt😳!

Volgens de laatste berichten vliegen we rond 00.30... nog even te gaan dus!

Morgen over overmorgen zal ik nog een laatste bericht plaatsen.. nog even blijven dus🤪

OMG !!! Reden vertraging .....

Door Erica op 04 augustus 2018 5:48

Roepen ze net de reden van vertraging om..... we blijken vertraging te hebben omdat het vliegtuig te laat is😂😂😂😂. Dussssssssss🤪

Naar verwachting vertrekken we nu om 00.16, dan zijn we ruim 12 uur hier geweest😏. Hopelijk kunnen we dan in London snel verder, anders wordt het wel een heel lange reis😳

Reacties

REAGEREN

Fam. Luijpers

CAMPERREIS WEST-AMERIKA

juli/augustus 2018