All About Relaxing RV Park

8950 Three Notch road, Theodore, AL 36582

It is all about relaxing nabij Mobile! 

 

Het is een privé camping. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Je wordt hartelijk verwelkomd, bij elke campingplaats staat een bord met 'welcome en de namen van de gasten' en als attentie krijgen je een lokaal gemaakte jam. De camping is niet groot maar erg mooi onderhouden. Ze hebben duidelijk hun best gedaan om het mooi aan te kleden. Hele mooie en goed onderhouden campingplaatsen op grind met een betonplaats waar een mooi picknicktafel op staat. 

 

De camping is afgesloten met hekken waarvan je een privé code krijgt. Overal op de camping vind je hangmatten, schommelbankjes, schommelstoelen, spelletjes zoals reuze schaakbord, zakken en hoefijzer gooien, badminton net. 

 

Achter aan op de camping is er een klein maar mooi zwembad. Twee houten patio's met genoeg zitmogelijkheden. Een grote gezamenlijke vuur pit, een grote gezamenlijke gas BBQ. Er is geen campingwinkeltje. De sanitaire voorzieningen zijn erg huiselijk. Er zijn meerdere ruimtes met douche en toilet. Deze ruimtes zijn groot, schoon en erg mooi. Ook bieden ze was faciliteiten aan.

 

 

Ligging: Beetje afgelegen. 21 min rijden van Mobile, 30 min rijden naar Dauphin Island.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties