Juniper Springs Recreational Area Campground

Juniper Springs Recreation Area 26701 E. Highway 40 Silver Springs, Florida 34488

Juniper Springs Recreation Area presenteert sprankelende bronnen in een subtropische omgeving en dit is een van de oudste en bekendste recreatiegebieden aan de oostkust. Gelegen tussen Ocala en Ormond Beach langs de highway 40. Het complex dat voorzien is van zwem- en picknickplaatsen, campings en wandelpaden dat in de jaren 1930 werd gebouwd door het Civilian Conservation Corps (CCC). De omgeving is anders dan elke andere in de Verenigde Staten, met honderden kleine borrelende bronnen en grote bronnen die uit spleten in de aarde gutsen onder een dicht bladerdak van palmen en eiken; een oase in het hart van de woestijnachtige Big Scrub.

 

Hele mooie camping midden in de natuur en vlakbij twee prachtige Springs. Door Ocala National Forest loopt de hwy 40. De zijwegen brengen je steeds naar een Spring en/of een camping. Net na het midden van Ocala National Forest is de afslag naar Juniper Springs Recreational Area. Let op: er zijn veel alligators en beren in het bos. 

 

Faciliteiten: Elke campingplaats heeft een verhard stuk om de camper te parkeren en een onverhard stuk met picknicktafel, grill en vuurring. Toiletten en douches aanwezig. Echt een hele mooie natuurcamping. Mooie campingplaatsen. Genoeg privacy. Slecht tot geen internet/telefoon verbinding.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties