KOA Circle Pines - Williams

1000 Circle Pines Rd, Williams, AZ 86046, Verenigde Staten

Deze bekroonde KOA camping Circle Pines in Noord-Arizona, een bestemming voor familie en avonturen met zelfs een kartbaan!

 

Deze camping heeft een onvergetelijk avontuur voor je klaarstaan, zowel op de camping als in de omliggende omgeving met onder andere het Grand Canyon National Park. De kampeer plaatsen zijn makkelijke toe gangbaar, gemakkelijk om door te trekken, de plaatsen zijn ruim. Ze bieden volledige aansluitingsplaatsen van 30/50 ampère en water. 

 

Het Bear Trax Cafe serveert een heerlijk ontbijt en diner vanaf het april. De Grand Canyon Go-Kart-baan opent 1 mei! Geniet van gratis activiteiten in het weekend zoals films en andere activiteiten die het hele seizoen door beschikbaar zijn. Rondom de camping zijn veel paden die door het omliggende bos gaan, deze zijn ideaal om te fietsen, ATV, paardrijden of gewoon om er heerlijk te wandelen.

 

Locatie: De camping ligt vlak bij de I-40, slechts vier mijl ten oosten van Williams, Arizona. De camping is slechts een uur verwijderd van Grand Canyon National Park, waardoor het een geweldige uitvalsbasis is voor het ervaren van dit prachtige wereldwonder. Neem de Grand Canyon Railway, neem deel aan een bus tour, of huur gewoon een auto of taxi in Williams, AZ. De camping ligt ook dicht bij Flagstaff, Sedona, Oak Creek Canyon en andere interessante steden om te bezoeken of de oude Route-66 attracties. De camping medewerkers kunnen je helpen met het boeken van trein-, helikopter-, vliegtuig-, jeep-, ATV- en rafttochten! 

 

Faciliteiten: We hebben gratis WiFi, een binnenzwembad, bubbelbaden, fietsverhuur voor kinderen, minigolfverhuur, een speelkamer, twee speeltuinen, een speeltuin voor huisdieren, een grote cadeauwinkel met boodschappen en RV-benodigdheden, toiletten, warme douches, wasfaciliteiten en een kartbaan!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties