KOA LOOKOUT MOUNTAIN - CHATTANOOGA WEST

930 Mountain Shadows Drive, Trenton, GA30752

KAMPEREN IN DE PRACHTIGE NATUUR VLAKBIJ CHATANOOGA 

 

Lookout Mountain Chattanooga West KOA ligt in de uitlopers van de Appalachian Mountains, met historische Lookout Mountain in het oosten en het centrum van Chattanooga op slechts 15 minuten afstand. De meeste van de plaatsen liggen in de schaduw van een prachtig bladerdak van prachtige inheemse hardhoutsoorten en groenblijvende bomen.

 

De camping biedt een verscheidenheid aan activiteiten en eersteklas voorzieningen met uitstekende bezienswaardigheden op slechts enkele minuten afstand. Ze zijn de dichtstbijzijnde KOA bij het centrum van Chattanooga, Rock City, Ruby Falls, Incline Railway en alle burgeroorlog locaties in de omgeving. De gratis WIFI is supersnelle. 

 

Vanuit de camping wandel je zo het 25 hectare grote bos in. Koel af in het rustgevende zoutwater zwembad en droog af onder de zuidelijke zon op het grote dek. Kampeer onder het bladerdak van het bos terwijl je geniet van een mooi kampvuur. 

 

Veel mensen die op deze camping verblijven brengen een bezoek aan het trainingscentrum Southeast Linemans, Cloudland Canyon, Covenant College en Lookout Mountain en het Hang Gliding Centre. Deze attracties liggen op slechts enkele minuten van onze locatie.


Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties