KOA New Orleans

11129 Jefferson hwy, River Ridge, LA70123

Deze KOA is de dichtstbijzijnde KOA bij de French Quarter in New Orleans, bezoek hier de wereldberoemde straat Bourbon Street waar je heerlijk kunt eten, genieten van de beste jazz muziek en de wildste feesten in het zuiden van de Verenigde Staten. Het is een mooie camping om op te laden of de Wi-Fi te gebruiken in een groene omgeving met veel bomen en gras. Fiets of wandel over het pad op de Mississippi-dijk. Slenter door de beroemde rivieroevers en zie hoe de roeiers heen en weer varen zoals vroeger. Bezoek de Audubon dierentuin, het Audubon Aquarium of het National WWII Museum. Het personeel van de KOA kan moerasluchtboottochten of rondleidingen naar nabijgelegen attracties zoals plantages, begraafplaatsen en casino's regelen. 

 

Faciliteiten: Schone sanitaire voorzieningen. Was faciliteiten. Gratis wifi met goed bereik. Mooi maar klein zwembadje. Alleen de picknicktafeltjes zijn dringend aan vervanging toe. Met een back in plaats heb je een net iets mooiere plaats met iets meer privacy en je staat tussen de bomen.

 

Locatie: Ligt best ver van New Orleans, ongeveer 30 a 45 minuutjes rijden. Omgeving is niet echt mooi en best arm. 2x per dag een gratis shuttle naar de stad, om 09u00 en 17u00 en om 17:45 wordt je weer terug opgehaald. Prijsafspraak US$30 met United Cab taxi, Lyft of Uber. 12 miles tot aan de French Quarter van New Orleans.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties