KOA Whitefish - Kalispell North

5121 Highway 93 South, Whitefish, MT 59937, Verenigde Staten

Deze KOA camping staat bekend om als een leuke kindvriendelijke camping die veel activiteiten aanbiedt. Hoe druk dit mooie deel van Montana ook is in de zomer, op deze camping zal je alsnog tot rust komen. Deze camping is uitgestrekt over 33 hectare van een prachtige beboste vallei. 

 

De camping beschikt over een bubbelbad, een speelkamer, gratis minigolf, gratis fietsen, kinderboerderij, wandelpaden en gratis waterfietsen voor kinderen om over de vijver te varen. Er is zelfs een gratis Frisbee-golfbaan. Bekijk Buffalo Bob's Family Entertainment Center - een restaurant met pizza, sandwiches, salades en een barbecue, evenals een gratis warm ontbijt in de zomer. Geniet van het binnen / buiten zwembad. De gastheren kunnen je helpen met rondleidingen door Glacier National Park en andere attracties, zoals raften en paardrijden.

 

Faciliteiten: douches – toiletten – Zwembad – jacuzzi – Restaurant – Winkel – Wasserette – Activiteiten – arcade hal – speeltuin – minigolf

 

Locatie: Het dorp whitefish ligt op 6 minuten rijden vanaf de camping. Het dorp Kalispell ligt op ongeveer 20 minuten rijden vanaf de camping. Het Flathead Lake ligt op ongeveer een half uur vanaf de camping. Het Glacier National Park ligt op ongeveer 50 kilometer van de camping af.

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties