Red Gate Campground

136 Red Gate Farms Trail, Savannah, GA91405

Kamperen midden in de stad en daar het platteland ervaren? Volgens de camping eigenaren kan je dat op deze camping ervaren. Je kunt paardrijden, zwemmen, wandelingen maken, vogels spotten en dat allemaal op deze camping. De camping ligt op een korte afstand van downtown Savannah en het bijzondere is dat de Old Town Trolley stopt op de camping. De historische binnenstad is binnen handbereik vanaf deze camping. Het is wel verstandig om deze camping te reserveren, de camping is vaak helemaal volgeboekt. Reserveren kan telefonisch of via de website.

 

Faciliteiten: Zeer goed, in diverse huisjes vind je douches en toiletten. Alles is in huisstijl. In The Office vind je een klein campingwinkeltje, een keuketje, een woonkamer, fitnessruimte, douches, toiletten, was faciliteiten. Er is nog een Club House met tv's en een pooltafel. Een Event Barn voor feestjes, zwembad, diverse meertjes met pier en schommelstoelen, speeltuin, boerderijdieren en verschillende wandelroutes. Er ontbreekt enkel een bbq of grill op de campingplaatsen. 

 

Locatie: De camping ligt op 6 miles van het historische centrum van Savannah. Je kunt een Taxi of Uber gebruiken om in het centrum te komen. Je kunt ook gebruik maken van de Old Tolley Tours, hop on hop off. Zij komen je hier in de ochtend ophalen en zetten je in de namiddag weer af op de camping zonder meerprijs.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties