Reverends Ridge - Golden Gate Canyon State Park

92 Crawford Gulch Road Golden, CO, 80403

KAMPEREN BIJ DE GOLDEN GATE CANYON

Meer dan 12.000 hectare dicht bos, rotsachtige bergtoppen en uitgestrekte grasweiden met kilometers aan wandelpaden in perfecte staat voor de wandelaar, ruiter, mountainbiker en wintersportliefhebber in Golden Gate Canyon State Park.

 

De Golden Gate Canyon ligt op slechts 45 KM van Denver en biedt voorzieningen zoals stroomaansluitingen en kampeerplekken op twee verschillende campings, gevulde visvijvers, picknickplaatsen en de Panorama Point Scenic Overlook, waar bezoekers 100 mijl van de Continentale kloof kunnen overzien.

 

Voor deze camping moet wel gereserveerd worden. De camping is heel het jaar open, tijdens de winter maanden is wel het douche gebouw gesloten. Het is een natuurcamping dus houd er rekening mee dat er weinig tot geen faciliteiten zullen zijn zoals restaurants en winkeltjes op het terrein. 

 

Faciliteiten
Douches – toiletten – dumpstation – full hook-up – wasmachines

 

Ligging 
55 km vanaf Denver, fijne eerste overnachting na het ophalen van de camper onderweg naar Rocky Mountain NP. Door de ligging van deze camping kan je deze plek handig gebruiken als eerst overnachting adres met de camper of als laatste als je de camper zou inleveren in Denver. 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties