Riverview RV Park

100 Riverview Pkwy, Vidalia LA71373 (Gps: 800 Martin Luther King ave.)

De camping is gevestigd aan de oevers van de rivier de Mississippi in Vidalia, Louisiana, een sportparadijs. Ze liggen net over de brug van het historisch Natchez, Mississippi, de oudste nederzetting aan de Mississippi. De camping is het hele jaar geopend en er is altijd iets te doen of te zien in onze omgeving. Het gebied biedt prachtige mogelijkheden om te jagen of te vissen, het historische Natchez te verkennen of gewoon te ontspannen en het rivierverkeer te bekijken terwijl de schepen en waterfietsen voorbij varen. Ze hebben 135 Full Hook Up-locaties op de camping.

 

Locatie: Gelegen vlak bij Natchez Visitor Center vanaf waar je makkelijk de stad kunt bezoeken en de camper kunt parkeren, het is 3,5 mile tot aan het visitor center van Natchez.

 

Faciliteiten: De campingplaatsen zijn goed onderhouden. Er zijn plastieken picknicktafels bij alle plaatsen maar geen vuurpit of bbq. Er zijn wel op twee andere plaatsen vuurringen gelegd die je kunt gebruiken. 

 

Back in – full hook-ups, wifi, 2 gemeubileerde huisjes, clubhuis, zwembad, bubbelbad, speeltuin, een betonnen wandelpad van 1,5 km aan de rivier, 24-uurs wasserette, privé-toiletten en douches, voorraadwinkel, vergaderruimte, propaan, beveiliging.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties