Tomoka State Park Campground - Daytona Beach

2099 N. Beach Street, Ormond Beach, FL32174

PRACHTIGE CAMPING GELEGEN LANGS DE RIVIER TOMOKA VLAKBIJ DAYTONA BEACH

Gelegen in de buurt van de samenvloeiing van de rivieren Tomoka en Halifax, biedt Tomoka State Park schilderachtige eiken en campings waar vroege indianen ooit leefden van de met vis gevulde lagunes. Het park bestaat uit moerassen en levende eiken hangmatten die rijk zijn aan wilde dieren. Dit gebied was ook de thuisbasis van het Timucuan Indiaanse dorp Nocoroco en de Britse plantage van Mt. Oswald.

Tomoka State Park ligt op 16 km van Daytona Beach, de thuisbasis van de Daytona International Speedway en Daytona Bike Week, en verschillende andere jaarlijkse evenementen. De eerste week van maart is de Bike Week en de 3e week van oktober is het Biketoberfest elk jaar. Dit park wordt een paradijs voor motorliefhebbers tijdens dit seizoen. Alle evenementen in de stad hebben invloed op hoe druk het park zal zijn.

Faciliteiten
Elke campingplaats heeft een picknicktafel en vuurring met grill. Er is aansluiting op water en stroom. Er is één gezamenlijk dumpstation bij de ingang van de camping. Schone toiletten en ruime douches aanwezig. Zelfs was faciliteiten, één wasmachine en één droger. Overal in het park paviljoens met picknicktafels en grills. Kano, en kajak verhuur en een winkeltje.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties