Walt Disney Fort Wilderness Campground

4510 Fort Wilderness Trail, Orlando, FL32830

Kamp te midden van de magie van het buitenleven. Disney's Fort Wilderness Resort & Campground roept de tijdloze schoonheid van de Amerikaanse natuur op, met herten, konijnen, eenden en gordeldieren die rondzwerven op het 750 hectare grote dennen- en cipressenbos. Ontdek charmante bospaden, spectaculaire zwembaden en brullend entertainment.

 

Er worden wel veel activiteiten georganiseerd zoals gezamenlijke kampvuren en movie avonden. De campingplaatsen zelf waren alleen opgevrolijkt door de hertjes en eekhoorntjes. Binnen de camping en tussen de parken rijden gratis bussen en varen gratis boten.

 

Locatie: Goed, de camping ligt in een bebost gebied. Wel wat verder weg van de parken en van Orlando stad zelf. Er rijden bussen door Disney naar alle parken en resorts waarvan je gratis gebruik kunt maken. Ook de boot naar Magic Kingdom is gratis. De camping is zo groot dat hier zelfs gratis bussen rijden om je van je standplaats naar bijvoorbeeld het zwembad te brengen.

 

Faciliteiten: De camping is zodanig groot dat je de bus nodig hebt om naar de faciliteiten te gaan. Per loop (soms per twee) heb je één faciliteitenhuisje. Bij onze loop (1800) hadden we één huisje met een paar wasmachines, vier toiletten bij de vrouwen, 2 toiletten voor de mannen en een urinoir en drie douches per geslacht. Wanneer je een beetje verder in de loop zit is de afstand redelijk groot naar de sanitaire voorzieningen. Er is full hook up aanwezig, pull thru en back in. Picknicktafeltje en grill. Op de camping zijn er twee grote zwembaden met glijbanen. Speeltuinen. Er worden veel acitiviteiten georganiseerd. Je kunt er pony rijen. Vissen. Kayak, fiets, kano, boten verhuur. Sportvelden, joggingpaden, (zeer goede) Wi-Fi, ATM, Café/restaurant Pioneer Hall en zwembaden.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties