Yosemite Pines Rv Resort

9794, 20450 Old Hwy 120, Groveland, CA 95321, Verenigde Staten

De camping heeft een goede ligging om het Yosemite National Park te bezoeken, via een route van 35 kilometer door het prachtige landschap kom je bij de westelijke ingang van het park. Je kunt dus gemakkelijk dagtochten maken naar dit prachtige park of de omgeving verkennen.

 

Yosemite Pines RV Resort & Family Lodging biedt een aantal van de beste accommodaties in de buurt van Yosemite National Park, met vele soorten hutten en Classic Trailers plus Yurts en RV of tent plekken. Geniet terwijl je hier bent van het leuke zwembad, volleybalveld, jeu de boulesbaan, broodjeszaak en kinderboerderij! De camping heeft een goede locatie om de dag door te brengen in Yosemite of de omliggende Gold Country-steden en in de loop van de dag keer je terug naar de camping om heerlijk tot rust te komen op deze groene camping! 

 

Locatie: De Big Oak ingang van het Yosemite National Park ligt op ongeveer 35 kilometer van de camping vandaan. Het plaatsje Yosemite Valley ligt op ongeveer een dik uur rijden vanaf de camping. Het dorpje Groveland ligt op slechts 5 kilometer van de camping en hier is de oudste Saloon van California die nog steeds open is. De omgeving biedt nog meer activiteiten, de camping heeft hier meer informatie over. 

 

Faciliteiten: Speeltuin – game kamer – volleybalveld – BBQ gebied – broodjeszaak – clubhuis – wasfacilieteiten – douches – toiletten – dumpstation – full hook-ups

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties