16-daagse camperreis Phoenix - Las Vegas Maud

Van 27 april tot 11 mei 2019 heb ik samen met mijn vriend niet alleen onze eerste verre reis samen, maar ook mijn eerste camperreis mogen maken. Onze reis ging dan ook naar Amerika! 


Met de C25 van Cruise America zijn wij van Phoenix naar Las Vegas gereden en hebben onderweg de volgende fantastisch plaatsen mogen bezoeken: 
Sedona, Grand Canyon, Monument Valley, Page, Bryce Canyon, Coiral Pink Sand Dunes, Zion National Park, Valley of Fire en de reis sloten we af in de geweldige stad Las Vegas.

In 2 weken uit en thuis hebben we er voor gekozen om zoveel mogelijk hoogtepunten van West-Amerika proberen te bezichtigen. Het lijkt misschien veel, maar we hebben van te voren alles goed gepland en uitgezocht wat de totale afstanden zijn tijdens de reis, zodat we op de lange stukken ook af kunnen wisselen om in een keer door te rijden naar het volgende punt.

Spannend was het wel mijn eerste camperreis! Zou het allemaal wel goed gaan met de camper? Ben ik echt niets vergeten? Hoe zat het nou ook alweer met het aansluiten van de elektriciteit? Geloof me, vanaf dag 1 dat je in de camper stapt en de weg op gaat ben je verkocht en weet je dat het een fantastisch reis gaat worden! Wij hebben dan ook echt van elk moment genoten!  

periode: April/Mei 2019
afstand: 1675 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties