25-daagse camperreis Noordoost-Amerika

In augustus/september 2016 maakten Henny en Mary Schut een prachtige camperreis door Noordoost-Amerika. Tijdens deze 25-daagse reis bezochten ze onder andere de levendige stad New York, het Acadia National Forest in Canada waar ze genoten van mooie uitzichten over de Atlantische Oceaan en de Hopewell rotsen in Brunswick. Daarnaast bezochten ze de steden Halifax, Montreal en Toronto. In Halifax bezochten ze onder andere Peggy's Cove en bekeken ze historische schepen.
In de bruisende stad Montreal bezochten ze de prachtige kerk Notre Dame waar ze mooie foto's van maakten. In Toronto zagen ze de 457 meter hoge CN toren, dit is de bekendste bezienswaardigheid in Toronto.

De reis begon in New York waar Henny en Mary een bezoek brachten aan Central Park, Empire State en Manhattan. In Manhattan maakten ze gebruik van een watertaxi. Nadat ze de camper hadden opgehaald deden ze boodschappen bij de Walmart in Shelton. Hierna reden ze door naar Saco waar ze een shuttlebus naar Rockland namen en ze maakten hier een wandeling over het strand. Daarnaast bezochten ze tijdens hun camperreis ook een museum met een prachtige fossielencollectie in Parsborro, Montreal waar ze een boottocht maakten over de St.Laurensrivier en de bekende watervallen in Niagara waar ze mooie foto's van hebben gemaakt en genoten hebben van het mooie uitzicht.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van Henny en Mary Schut? Lees dan snel dit reisverslag en laat je inspireren!

 

periode: augustus - september 2016
afstand: 2444 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties