30-daagse camperreis San Francisco Retour

De 30-daagse reis van Jan en Ellie Wesselsz. De reis is voor Jan en Ellie begonnen en geëindigd in San Francisco. Onderweg hebben zij vele verschillende nationale parken bezocht, waar zij vele verschillende en fantastische landschappen hebben gezien. Naast de bekende parken zoals Grand Canyon N.P. en Canyonlands N.P., bezochten ze ook minder bekende parken zoals Glen Canyon National Park en Pinnacles National Park.

Bij Pinnacles National Park werden zij uitgenodigd om het 100-jarig bestaan van de nationale parken mee te vieren bij het visitor center. Daarnaast hebben ze op verschillende plekken genoten van de Hot Springs, zoals in Monroe. Ze hebben in totaal 4 staten bezocht: Californië, Utah, Nevada en Arizona. 

Jan en Ellie hebben al vele reizen met Travelhome gemaakt, maar deze was extra bijzonder. Een deel van de reis hebben ze namelijk samen met de kinderen Remie, Manon en Femke gedaan. Ook de kinderen hebben de tijd van hun leven gehad in Amerika! In Bryce Canyon National Park zijn Manon en Femke zelfs gaan paarrijden door de canyon. In dit reisverslag vertellen Jan en Ellie over hun ervaringen.

periode: april - mei 2016

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties