Highlights Veelzijdig Zuidwest-Amerika

Voor velen het mooiste gebied van de Verenigde Staten, het zuidwesten. Een enorme variatie aan nationale parken wacht op jou: de grootsheid van de Grand Canyon, de rode pilaren van Bryce Canyon, Sequoia met de metershoge bomen en de watervallen en bergtoppen van Yosemite. In Joshua Tree National Park geniet je snachts van de mooiste heldere sterrenhemel en in Tribal Park Monument Valley rijd je te paard of met een jeeptour tussen de unieke rotsformaties. Van woenstijngebieden tot groene valleien, je vindt het hier allemaal!

Ook de steden zijn de moeite waard. Wandel in sterrenstad Los Angeles over de Walk of Fame, maak een leuke foto bij het Hollywood sign en rij langs de vele mansions van bekende sterren. Geniet een dagje in een van de vele pretparken of aan prachtige witte stranden. Ook in de spectaculaire stad Las Vegas verveel je jezelf geen minuut met de grootse shows, mooi weer en lekker eten. Er zijn veel verschillende activiteiten te doen van relaxen aan het zwembad tot zwieren en zwaaien in één van de vele attracties bij de casino's/hotels. De hippiestad San Francisco heeft weer een heel andere uitstraling. Rijd met je gehuurde fiets door deze prachtige stad, door de parkjes, over de Golden Gate Bridge en maak een stop bij pier 69 waar je de zeehonden ziet genieten in het zonnetje. Neem de boot naar het bekende Alcatraz en laat je meevoeren in al wat daar gebeurde. Rijd mee met de bekende cable cars en sluit je dag af in een van de vele gezellige restaurantjes.

Kampeer tijdens deze reis op de mooiste plekjes midden in de natuur en laat je overweldigen door dit prachtige stukje van Amerika.

29 dagen, ca. 4000 km
startpunt: Los Angeles

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties