Bondi Beach

Bondi Beach volgens reisexpert Yvonne: "Zien en gezien worden, gezond eten en veel sporten, dat is waar het hier allemaal om draait. Vind ik dit wel leuk? Ik weet het niet en er is maar 1 manier om erachter te komen, ernaartoe gaan.

SURFEN BONDI BEACH

In de vroege ochtend wrijf ik de slaap uit mijn ogen en loop richting strand voor mijn allereerste surfles. Op het strand zijn al best wat mensen, en dat om zes uur in de ochtend! We kleden ons om, krijgen een instructie en wagen ons in de golven. Met vooral veel vallen en soms een klein beetje opstaan brengen we onze tijd in het water door en het is heerlijk! Iedereen heeft plezier en is na het surfen goed wakker, twintigers maar ook een vijftiger en zestiger in onze groep, en iedereen geniet. We gaan lekker ontbijten en voelen ons klaar voor de dag. Nu begrijp ik de mensen hier, dit is een heerlijke start van de dag.

KUSTWANDELING BONDI EN BRONTE

Ook de kustwandeling tussen Bondi en Bronte mag niet ontbreken, een prachtige route langs de ruige kustlijn, afgewisseld met verschillende stukken strand. Er zijn mensen die hardlopen en mensen die wandelen en je ziet mensen yoga doen op het strand.

 

Op zomerdagen is het hier enorm druk, niet mijn favoriete tijd om hier te zijn, maar vooral buiten de grote drukte om is het zeker de moeite waard Bondi Beach een bezoekje te brengen."

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties