Byron Bay

Vooral populair vanwege het uitgestrekte mooie strand, de goede restaurants en het nachtleven. Veel mensen wagen hier een poging om te leren surfen en je kunt er kajakken met dolfijnen en duiken. Het is er wel erg druk maar toch hangt er wel een relaxte sfeer. (voor de liefhebbers van de Engelese Pie, probeer de 24-uurs bakkerij die het dichtste bij het strand ligt, heerlijk!) Een mooie wandeling is die van de vuurtoren naar Captain Cook Lookout waar je een mooi uitzicht hebt over de stranden van Byron Bay.

Ook leuk om te doen is om naar The Arts Factory Lodge te gaan, een backpackers hostel dat aangrenzend een lounge bioscoop heeft waar je op een soort bedden film kan kijken.

Als laatste attractie en voornamelijk populair onder jongeren is Nimbin. Er gaan diverse tours vanuit Byron Bay naar Nimbin want het is een van de weinige plaatsen in Australië waar legaal wiet te krijgen is. De bussen vetrekken vaak met enigszins stille toeristen en komen terug met mensen die ontzettend lol hebben en bijna allemaal onder invloed zijn van hetgeen zij ter plaatse gekocht hebben.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties