Uluru / Ayers Rock

Uluru / Ayers Rock volgens reisexpert Moniek: "Heel vroeg worden we gewekt, de sterren stralend aan de heldere hemel; wandelschoenen aan, snel ontbijt en op pad. We zien Uluru, de enorme monoliet steekt donker af tegen de paarsblauwe lucht. Onder het lopen kleurt de hemel blauw en verandert Uluru in een de bekende roodbruine gigant.
Onze gids vertelt mooie verhalen over de droomtijd van de Aboriginals en we bekijken de verschillende muurschilderingen. Ruim 9 kilometer wandelen we door het rode zand om Uluru, wat een enorme monoliet!

Je begint nu goed de hitte te voelen en ook de vliegen laten zich weer zien, tijd om verkoeling te gaan zoeken. We bezoeken het Cultural Centre en koelen daarna af in het zwembad.

ZONSONDERGANG AYERS ROCK

De avond breekt aan en we voegen ons bij alle anderen die de zonsondergang willen bekijken. Het is druk maar erg gezellig, flessen wijn worden opengetrokken en er wordt op daken van de auto's geklonken op dit prachtige uitzicht. Uluru begint zijn kleurendans, verschillende kleuren bruin en rood neemt de monoliet aan terwijl de zon langzaam ondergaat. Voldaan keren we terug naar de camping, bij een kampvuur blijven we nog lang nagenieten van deze dag. "

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties