15-daagse camperreis door Florida

Via pretparken en stranden door de Sunshine State

€ 1.389 p.p.

15-DAAGSE CAMPERREIS DOOR FLORIDA
Via pretparken en stranden door de Sunshine State 

 

The Sunshine State is calling! Neem de kinderen mee op een onvergetelijke camperreis of ga lekker met z'n tweetjes op pad. Heb jij zin in ruim twee weken vol avontuur? Dan is deze 15-daagse camperreis door Florida echt iets voor jou. Van ritjes in spannende achtbanen tot het spotten van krokodillen en alligators: saai wordt jouw vakantie niet. Gelukkig is er ook voldoende tijd om bij te komen van al die indrukken, bijvoorbeeld in het bruisende Fort Lauderdale of in de tropische Florida Keys. 

 

Na de vlucht van Schiphol naar Orlando International Airport, check jij in in een hotel. Hier breng jij de eerste nacht van jouw vakantie door. Na het ophalen van je camper zet jij koers naar de enorme shopping malls van Orlando en bezoek jij een pretpark. Wat dacht je van één van de Disney-parken of de Universal Studios inclusief de magische wereld van Harry Potter? Vervolgens rijd jij met je huis op wielen langs de leukste plekjes van Florida: Cape Canaveral, Fort Lauderdale, Miami en natuurlijk de tropische Florida Keys. Genoeg zon, zee en strand gezien? Rijd dan naar Everglades National Park om krokodillen en alligators te spotten. Op Sanibel Island zoek jij schelpen waarna je via St. Petersburg terugrijdt naar Orlando voor een paar dagen plezier in de 'Fun Capital of the World'!

 

Of je nu met z'n tweetjes op vakantie gaat, met vrienden of met kids: een camperreis door Florida biedt voor ieder wat wils.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen