Lone Star State Texas

Cowboys en longhorns

€ 1.119 p.p. i
Exclusief: milieuheffing US$9,- excl. tax, evt. resortfee ca. $30-60 p.k.p.n., alle transfers, evt. verhoging luchthavenbelasting & toeslagen

Weet je nog niet waar je heen wil gaan op vakantie? Denk eens aan Texas! 


Je vliegt nonstop vanaf Amsterdam naar Dallas/Fort Worth. Hoe ideaal? Bij aankomst in Dallas overnacht je twee nachten in het centrum van Dallas. Op deze manier heb je uitgebreid de tijd om de veelzijdige stad te bekijken. Er zijn veel musea en winkelmogelijkheden.


Op dag 3 haal je je camper op bij El Monte of Cruise America, daarna gaat je campertrip van start. Bezoek de prachtige rode rotsen van Caprock Canyons State Park, waar je de Amerikaanse bizon kan spotten. Dan Palo Duro Canyon, ook wel de Grand Canyon van Texas genoemd en niet geheel onterecht. Vergeet ook niet af te zakken naar het zuiden richting het natuurlijke zwembad Hamilton Pools Preserve. Vlakbij vind je de veelzijdige hoofdstad Austin met de bijnaam 'Live Music Capital of the World', de naam zegt het al; er is veel livemuziek.


Na 10 dagen met de camper door Texas State te hebben gereden, lever je de camper in Dallas in. De laatste 2 nachten slaap je in een hotel in downtown Fort Worth zodat je een stadstour kan doen en de historische Stockyards kan bezoeken.


Een groot gedeelte van ons team van Travelhome is je voorgegaan op deze trip en ze waren allemaal razend enthousiast. Zin om in hun voetstappen te treden? 

Op zoek naar inspiratie voor deze trip? Bekijk dan eens de routesuggestie cowboys en longhorns.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen