Van oceaan naar outback

Dwars door Australië van Darwin naar Melbourne

€ 3.049 p.p.

VAN OCEAAN NAAR OUTBACK
Ontdek Australië tijdens deze 29-daagse reis dwars door het prachtige land!

 

Je begint je avontuur in Darwin, waar je de camper ophaalt en klaar bent om Australië te gaan verkennen. De reis begint in het nabijgelegen Kakadu National Park, een UNESCO-werelderfgoedlocatie met mangrovemoerassen, watervallen, rotsformaties en inheemse rotskunst van duizenden jaren oud die dit park zo uniek maken.

 

Met een kleine omweg terug richting Darwin ontdek je Litchfield National Park, waar je kunt genieten van de vele prachtige watervallen die dit park rijk is. Vervolgens reis je door het uitgestrekte Northern Territory verder richting het zuiden.

 

Rondom Alice Springs verken je de omliggende Outback-landschappen voordat je doorgaat naar Uluru en Kata Tjuta, waar je kunt genieten van de magische zonsopgang en zonsondergang en van de prachtige sterrenhemels.

 

Na een paar dagen in de Outback reis je verder naar Coober Pedy, waar je de fascinerende opaalmijnen kunt verkennen voordat je verder rijdt naar Adelaide. Hier kun je een van de vele monumenten of musea die de stad rijk is bezoeken. Breng een bezoek aan The Grampians National Park voor je richting de kust rijdt naar de start van de Great Ocean Road. 

 

De Great Ocean Road slingert langs de ruige kustlijn van Victoria, met adembenemende uitzichten op de oceaan en spectaculaire rotsformaties, zoals de Twelve Apostles en Loch Ard Gorge. Onderweg kun je genieten van pittoreske stadjes, prachtige stranden en ongerepte natuur.

 

Onderweg naar Melbourne kun je ook stoppen bij Phillip Island om de beroemde Penguin Parade te zien en je te verwonderen over de schattige kleine pinguïns die terugkeren naar hun nesten.

 

Hierna bereik je Melbourne, waar je de camper helaas weer inlevert na een onvergetelijke reis vol avontuur en ontdekkingen. Deze stad biedt talloze mogelijkheden om te verkennen, van trendy cafés tot bruisende straatmarkten en culturele bezienswaardigheden.

 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen