30+ jaar
3.27.0.10@P-CD05 (201005 1416)

Kluane National Park

Kluane National Park is een park van extremen. In het park vindt je de hoogste bergtop van Canada (Mount Loga, 5959 meter), de meest diverse grizzlypopulatie in Noord Amerika en het grootste ijsveld van Canada. Fantastische wandelingen, adembenemende rondvluchten en avontuurlijk raften, het kan hier allemaal.

BEZIENSWAARDIGHEDEN KLUANE NATIONAL PARK

Kluane National Park is een ideale plek om een rondvlucht te maken. Vanuit de lucht zie je hoe enorm uitgestrekt dit park is, de hoge besneeuwde bergtoppen en de gletsjers zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Naast het maken van een vlucht kun je in het park ook vele wandelingen maken, deze variëeren van wandelingen van 20 minuten tot wandelingen van meerdere dagen, er zit dus altijd iets bij wat bij je past. Populaire wandelingen zijn Sheep Creek (3-6 uur, 10 km) en Bullion Plateau (6,5-9 uur, 24 km). In een van de visitor centres kun je meer informatie inwinnen over de diverse wandelingen en wat je tijdens je wandeling allemaal tegen kunt komen. 

CAMPING IN KLUANE NATIONAL PARK

Een prachtig plekje om je camper neer te zetten is op de camping bij Kathleen Lake. Je staat hier aan een prachtig bergmeer met kritsalhelder water. Om het meer kun je tevens een leuke wandeling maken. Een heerlijk idyllisch plekje om in de avond te genieten van een drankje bij het kampvuur.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties