Victoria

Vanuit Vancouver kunt u met de ferry richting Vancouver Island. Een korte rit op zee die zeker de moeite waard is want dit eiland is erg veelzijdig. Als u tijdens uw camperreis naar Vancouver Island gaat, brengt u dan vooral ook een bezoek aan het, op het zuiden van dit eiland gelegen, toeristische Victoria. Een gezellige charmante hoofdstad waar u zich even in Engeland waant.

Bezienswaardigheden Victoria

Met name rond het water van Inner Harbour en in de Old Town is het gezellig druk. U kunt hier struinen door de kleine, met bloemen opgevrolijkte, winkelstraatjes en genieten op een bankje van het uitzicht op zee. Of breng een bezoek aan het wereldberoemde Royal British Columbia Museum. Laat ook zeker niet de kans aan u voorbij gaan om orka’s en walvissen te spotten. Gekleed in een rood pak gaat u aan boord van een rubberboot. In sneltrein vaart ziet u het vaste land achter u verdwijnen en gaat u op zoek naar de walvissen en orka’s. Een beleving om nooit te vergeten. Weer terug aan land kunt u nagenieten van dit geweldige avontuur onder het genot van een heerlijke traditionele high tea in één van de vele restaurantjes.

Neem na een overheerlijk diner in een van de sfeervolle restaurants, een prachtige avondwandeling langs de haven. Geniet van de frisse zeewind en een prachtige sterrenhemel zoals u deze nog nooit heeft gezien. Ga lekker naborrelen in een van de knusse cafés en praat na over uw bijzondere dag.

Uw camperreis door West-Canada

Naast de sfeervolle binnenstad van Victoria kunt u op Vancouver Island nog veel meer beleven. Ga bijvoorbeeld wandelen bij Pacific Rim National Park en ga op zoek naar zeesterren op het strand of bezoek Nanaimo en Tofino.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties