Fraser Cove Campground

1234 Davis Rd., Lillooet BC

De camping ligt naast de historische hangbrug, gebouwd in 1913, die nu toegankelijk is voor voetgangers en fietsers. Het berg- en rivierlandschap is spectaculair! Het is een kleine, rustige privécamping op een unieke locatie aan de rivier, met mogelijkheden om direct op het strand te kamperen!

 

In de rivier is het mogelijk om te vissen op Steuren of geniet gewoon van het mooie landschap vanaf het zandstrand. Vanaf de kampeerplaatsen kan je de lokale First Nation-mensen bekijken die op zalm vissen. Op de camping zie je waarschijnlijk ook de Canadese gans. Je kunt zelfs een grote witte steur spotten terwijl je geniet van het geluid van de Fraser River.

 

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Fraser Cove Campground.

 

Locatie: Fraser Cove Campground ligt vlak bij Highway 99 in Lillooet BC. Je kunt vanaf de camping over de brug lopen om het winkelcentrum te bereiken, deze ligt slechts op  2 km afstand van de camping. Er zijn winkels, waaronder een slijterij en een grote supermarkt. Je kunt ook een wandeling maken naar Fort Berens Estate Winery om te genieten van een lunch of wijnproeverij.

 

Faciliteiten: Douche - toilet – Wi-Fi

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties