Riverview Campground

400009 Range Road 7-3A Rocky Mountain House, AB

Deze mooie camping maakt al meer dan 25 jaar deel uit van de Rocky Mountain House Community. Met tien jaar dienst hebben de huidige eigenaren van de Riverview Campground deze plek hun thuis gemaakt en zien ze al haar bezoekers en vaste klanten als hun familie. Op deze familievriendelijke camping is de sfeer ontspannen en gezellig. 

 

Ze zullen hun uiterste best doen om van jullie vakantie een plezierige en onvergetelijke ervaring te maken.

 

De camping beschikt over full hook-ups, plaatsen met stroom en water, afgelegen plaatsen voor tenten en is er een gemeubileerde tent te huur. Alle kampeerplaatsen hebben hun eigen picknicktafel en vuurplaats.

 

Door de aanwezigheid van fossiele brandstoffen zoals olie en aardgas en door de bosbouw is de regio rijk aan natuurlijke hulpbronnen. Daarnaast is er ook veel landbouw in de regio en hierdoor is de omgeving heel erg wisselend qua uiterlijk. Hierdoor zijn er in de regio meerdere leuke dingen te doen, zo kan je er duiken in de historie van de bos bouw. Je kunt hier op zoek gaan naar bergschapen bij Windy Point, ook leven er in de omgeving veel andere wilde dieren die je kunt gaan ontdekken. Daarnaast zijn er in de regio meerdere prachtige wandelingen te maken die zelfs onder begeleiding van een gids gemaakt kunnen worden die je alles kan vertellen over de regio. Voor andere leuke activiteiten kan je een bezoek brengen aan het Rocky Mountain House en Clearwater County bezoekersinformatiecentrum.

 

Faciliteiten: De camping heeft schone moderne verwarmde toiletten en wasfaciliteiten om je bezoek aan de Riverview Campground zo comfortabel mogelijk te houden. In de kleine winkel verkopen ze RV benodigdheden evenals ijs en vuurhout. Daarnaast zijn er meerdere skelters op de camping en zijn er verschillende banen voor frisbee golf.

 

Locatie: De camping ligt vlakbij Highway # 11, slechts 5 km ten westen van Rocky Mountain House langs de North Saskatchewan River.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties