20-daagse camperreis IJsland

Een algemene indruk en advies medewerkster Susanne:

Inmiddels ben ik (Susanne) ruim 19 jaar werkzaam bij Travelhome. Tijdens deze jaren heb ik reeds velen prachtige reizen mogen maken.
Maar boven aan mijn verlanglijstje stond met stip nog altijd de lang gekoesterde wens om een bezoek te mogen brengen aan het magische land IJsland.

Toen in december 2017 duidelijk werd dat deze reis definitief gepland kon gaan worden, was ik ontzettend gelukkig en begon dan ook graag enorm enthousiast aan een periode van veel voorbereidingen.
We bestudeerden samen alle reisboeken en landkaarten van IJsland; we wilden graag zoveel mogelijk bezienswaardigheden mee gaan pikken.

Uiteindelijk werd het een 20-daagse reis, waarbij we op zoek wilden gaan naar de unieke locaties, in de ruige natuur.
Het reizen met een camper gaf vervolgens veel vrijheid en kon er voor gaan zorgen dat we een grote afwisseling zouden kunnen ervaren, rijdend door dit imposante land.

Inmiddels zijn we terug van deze geweldige reis en kunnen we alleen maar zeggen dat het land ons absoluut niet teleurgesteld heeft; we hebben optimaal, en met iedere vezel in ons lichaam, intens genoten van de overweldigende natuur en gastvrijheid.
Ben je benieuwd naar onze ervaringen? Lees dan snel het verslag hieronder en geniet mee van de prachtige foto’s die we hebben kunnen maken. (We hebben keuzes moeten maken, maar ben je geïnteresseerd in ons volledige fotoverslag, laat het dan gerust weten).

periode: juli/augustus 2018
afstand: 3164 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties