18-daagse camperreis Japan

Als je het hebt over het land van de rijzende zon, dan weten veel mensen al over welk land je het hebt, Japan. Travelhome biedt sinds vorig jaar camperhuur aan in dit prachtige land. Voor ons, Chantal en Kirsten van de reserveringsafdeling, dan ook dé reden om op pad te gaan met de camper. Wij maken de reis van eind mei 2018 -  half juni 2018.


Onze reis zal 18 dagen duren in Japan en zal starten in de metropool Tokyo. Hier ontdekken we in 4 dagen het bruisende stadsleven. Bezoek de wijken, Shinjuku, Shibuya en Asakusa.


De camperreis start met Mount Fuiji. Daarna volgen we de route zuidwaarts naar het heilige Nara, Himeji en Hiroshima. Bij Hiroshima gaan we een bezoek brengen aan de A-Dome.


Kyoto is de oude hoofdstad van Japan met een van de beroemdste tempels van Japan, de Fushimi Inari. We sluit de reis af met de Japanse Alpen waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. Rijstvelden, oude boerderijen en een oase van rust. Daarna rijden we weer terug naar Tokyo en leveren we de camper weer in.


Wil je meer weten over onze avonturen in Japan? Lees dan ons reisverslag en we hopen dat je net zo enthousiast zult worden als wij dat zijn over Japan.

periode: mei 2018
afstand: 2490 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties