Reisverslagen in Oost-Australië

Reisverslag 30-daagse camperreis Cairns- Adelaide

In 2013 maakte Marcel en Wil Snijders een onvergetelijke camperreis van Oost naar West- Australië. Na een tussenstop in Singapore begonnen ze hun reis in Cairns. Ze ontdekten onder andere Sydney, Port Campbell en Melbourne. Geniet mee en lees meer over deze indrukwekkende reis!

Reisverslag 38-daagse camperreis Cairns - Sydney

Verslag van een 38-daagse reis van Ruud, Ad en Emile. Zij reisden met de camper en een huurauto door Australië en Tasmanië heen. Ze brachten onder andere een bezoek aan Port Campbell, Hervey Bay, Brisbane en Adelaide. Lees hier het reisverslagen van deze fantastische reis

Reisverslag 74-daagse camperreis Cairns - Melbourne

Reisverslag van een 74-daagse reis door Australië. Ria en Cees gingen daadwerkelijk downunder. Tijdens hun reis kwamen ze langs vele hoogtepunten zoals Great Barrier Reef, Harvey Bay, Brisbane, Blue Mountains N.P., Sydney en nog veel meer. Laat u betoveren door Australië!

Reisverslag 27-daagse camperreis Sydney - Cairns

Verslag van een 27-daagse reis van onze medewerkster Helmi Ruigrok. Zij reisde met een camper langs de oost- en zuidkust van Australië. Ze bracht een bezoek aan de Blue Mountains, Fraser Island en de Withsunday Islands. Graag wil zij haar fantastische herinneringen met u delen.

Reisverslag 48-daagse camperreis Sydney - Cairns

Onze medewerkster Simone Panhuizen maakte in 2008 een fantastische reis van Sydney naar Cairns. Zij reisde, als onderdeel van haar wereldreis, met een camper langs de oostkust van Australië. Ze bezocht vele hoogtepunten zoals Fraser Island en de Withsunday Islands. Graag wil zij haar fantastische herinneringen met u delen.

Reisverslag 90-daagse camperreis Melbourne-Perth

Van april tot juli 2016 maakte Dolf en Carmen Hallensleben een rondreis van 90 dagen door Australië. Tijdens deze reis hebben zij erg veel van het land mogen zien, zij zijn dan ook helemaal rond gereisd van Melbourne tot Perth. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat ze allemaal gezien hebben? Lees dan snel dit reisverslag!