Online afspraak inplannen

Videobellen met onze reisexperts 

Heb je plannen om een camperreis te maken? Onze reisexperts kijken graag met je mee in een videogesprek!

Een online videogesprek duurt 45 tot 60 minuten. We bespreken de route die je zou kunnen rijden, het aanbod in vliegreizen én campers die aansluiten op de wensen van jou en je reisgezelschap. Als we samen helder hebben wat jouw reiswensen zijn maken we graag een reisvoorstel op maat voor je. Heb je al een reisvoorstel en wil je dat graag met ons doorspreken? Ook dat kan tijdens een online videogesprek.

 

Hoe gaat het in z’n werk? Heel gemakkelijk:

Wil jij graag een online afspraak inplannen met een van onze reisexperts? Dat kan via onderstaand formulier!

Nadat je het formulier hebt ingestuurd nemen we z.s.m. contact met je op om de afspraak te bevestigen. Je ontvangt hierbij ook een link naar de persoonlijke online omgeving van de reisexpert waarmee je een afspraak hebt. Hier kun je op klikken op de afgesproken dag en tijd. De reisexpert zal je daar opwachten en het gesprek kan beginnen. We kunnen tijdens het gesprek ons scherm delen, waardoor we samen kunnen zien waar we over praten. Wel zo handig!


Wat heb je nodig?
Het is prettig als je zelf een webcam met microfoon hebt, zodat we gemakkelijk kunnen communiceren. Heb je geen webcam en/of microfoon? Laat het ons even weten, zodat we kunnen bekijken hoe we de afspraak het beste kunnen vormgeven.