HET TRAVELHOME TICKET GARANTIE PLAN

Geldig voor boekingen met een vertrekdatum in 2023 en voor boekingen met een vertrekdatum in 2024 met een boekdatum vóór 11 juli 2023

Heb jij geboekt ná 11 juli 2023 én ligt jouw vertrekdatum in 2024? Klik hier voor informatie over het Ticket Garantie Plan 2024

 

Mogelijke extra kosten bij je vliegticket; voorkom verrassingen…
Kies voor zekerheid met het Travelhome Ticket Garantie Plan


Het Travelhome Ticket Garantie Plan
Bij het reserveren van een vliegticket, krijg je automatisch ook te maken met brandstofprijzen, internationale toeslagen en luchthavenbelastingen. Dit soort toeslagen zijn onderhevig aan wijzigingen. Het komt regelmatig voor dat een luchtvaartmaatschappij stijgingen in de brandstoftoeslag, internationale toeslagen en/of luchthavenbelastingen doorvoert. Deze kunnen oplopen tot wel enkele honderden euro's. Helaas zijn wij dan genoodzaakt deze verhogingen aan je door te berekenen. Om deze verhoging te voorkomen, bieden wij de mogelijkheid je hiervoor te verzekeren met het Travelhome Ticket Garantie Plan. Met het Travelhome Ticket Garantie Plan zijn de gefactureerde belastingen en tickettoeslagen definitief en verhogingen worden dan niet meer doorbelast.

Welke mogelijkheden heb je?

  • Het Travelhome Ticket Garantie Plan -  geen verhoogde aanbetaling & zekerheid van een vaste prijs
  • Standaard voorwaarden – geen verhoogde aanbetaling & kans op prijsstijgingen

Voordelen van het Travelhome Ticket Garantie Plan

  • Zekerheid en geen onverwachte verrassingen in de kosten. De prijs die bevestigd wordt bij boeking, is de definitieve prijs.
  • Geen vooruitbetaling van de tickets. Het restant van je reissom betaal je pas zes weken voor vertrek. 
  • Mocht er een reisbeperking voor je bestemming zijn dan kun je kosteloos annuleren en komen de kosten voor reeds uitgegeven tickets voor rekening van Travelhome.

Let op: Het ticket in je samengestelde camperpakket is definitief. Het wijzigen van data/bestemming is na boeking niet (kosteloos) mogelijk. 


Kosten & aanvullende informatie
Het Travelhome Ticket Garantie Plan kost slechts 19.95€ per persoon. Voor baby’s (0 t/m 1 jaar) is het Vliegticket Garantie Plan gratis.

In aanvulling op de reisovereenkomst en de ANVR-Reisvoorwaarden zal de reisorganisator na betaling van de aanbetaling geen brandstof- en/of luchthavenbelastingtoeslagen op vliegtickets meer doorvoeren. 

Wanneer je het Travelhome Ticket Garantie Plan bij reservering niet afsluit kan het voorkomen dat er later een toeslag berekend zal worden. Wij kijken tussen de zes en vier weken voor vertrek hoeveel de brandstof- en internationale toeslagen en/of luchthavenbelastingen op dat moment bedragen en in hoeverre deze afwijken van de oorspronkelijke reissom. 

Eventuele verhogingen en/of (nieuwe) toeslagen zullen dan verwerkt worden; hiervoor ontvang je een nieuwe factuur met de betreffende toeslag. 

 

Wat moet je doen?
Op de reserveringsopdracht of het boekingsformulier kun je aangeven of je het Travelhome Ticket Garantie Plan wilt afsluiten. 
Wanneer je op de reserveringsopdracht geen keuze maakt voor het Travelhome Ticket Garantie Plan, dan verwerken wij je reservering automatisch volgens de standaard voorwaarden. Wanneer je na boeking je optie wenst te wijzigen worden hiervoor administratiekosten in rekening gebracht. Zie Travelhome voorwaarden.