Travelhome & Air Transat

Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada en in 2018 uitgeroepen tot Beste Leisure Airline ter wereld. 
Air Transat bestaat al meer dan 30 jaar en vliegt naar meer dan 60 bestemmingen in 26 verschillende landen. Elk jaar tussen april en oktober vliegt Air Transat ook rechtstreek vanaf Amsterdam naar Toronto, Calgary of Vancouver. Dankzij een uitgebreid netwerk van binnenlandse vluchten kan ook Oost- en West-Canada in één reis gecombineerd worden.

Air Transat biedt 2 reisklassen aan boord, Club en Economy, en in beide klassen betreft dit een all-inclusive product. De vakantie begint zodra je aan boord stapt dankzij het vriendelijke en attente personeel. Canada begint hier!

De Club Class van Air Transat is de luxueuze klasse aan boord. In de Club Class kun je ontspannen in een exclusieve cabine, met maar 12 lederen stoelen, vooraan in de cabine. Je ontvangt veel privileges en extra services waaronder priority check-in en boarding, 2 stuks ingecheckte bagage plus 15kg handbagage. Tijdens de vlucht kun je genieten van een gastronomische maaltijd van de Canadese Chef Daniel Vezina en daarbij passende wijnen.

De Economy Class van Air Transat is een prachtig compleet product. Lederen stoelen, moodlight systeem, individueel entertainment systeem, warme maaltijd en snacks geserveerd met drankjes.
Je mag 23kg ruimbagage plus 10kg handbagage meenemen. 
Om de reiservaring een extra tintje te geven biedt Air Transat de mogelijkheid tot het boeken van vele extra’s zoals het option plus pakket met o.a. gratis stoelreservering, priority services op de luchthaven en extra bagage. 

Door te kiezen voor een vlucht met een overstap in Toronto heb je meer keuze in de vertrekdag. Wil je Oost- en West-Canada met elkaar combineren? Boek dan je ticket met een stopover, en verblijf een paar dagen in Toronto of omgeving voor je verder reist naar de westkust!