Travelhome & Emirates

 

Het verhaal van Emirates begon in 1985 toen ze startten met slechts twee vliegtuigen. Vandaag vliegen ze met de grootste vloot van Airbus A380- en Boeing 777-toestellen en bieden ze de klanten het comfort van de nieuwste en efficiëntste grote vliegtuigen ter wereld.

Ze inspireren reizigers over de hele wereld met hun groeiende netwerk van wereldwijde bestemmingen, toonaangevend entertainment aan boord, onze regionaal geïnspireerde keuken, en service van wereldklasse.

 

Op 25 oktober 1985 vloog Emirates voor het eerst vanuit Dubai met slechts twee vliegtuigen: een geleasede Boeing 737 en een Airbus 300 B4.

Toen was het doel: kwaliteit, niet kwantiteit. En dat is nu nog steeds zo. In de jaren na het nemen van die eerste kleine stappen binnen de regionale reisbranche zijn ze uitgegroeid tot één van de toonaangevende leiders op het gebied van reizen en toerisme, en wereldwijd bekend vanwege onze toewijding aan kwaliteit.

Met een vloot van meer dan 265 toestellen vliegen ze momenteel naar meer dan 155 bestemmingen in meer dan 80 landen over de hele wereld. Elke week vertrekken meer dan 1.500 Emirates-vluchten vanuit Dubai naar bestemmingen op zes continenten, en het netwerk blijft voortdurend groeien.