Travelhome & United Airlines


VLIEG MET UNITED AIRLINES NAAR AMERIKA.. OF VERDER


United Airlines biedt het hele jaar door non-stopvluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, New York/Newark Liberty, Houston en Washington, D.C. Tijdens het zomerseizoen (maart-oktober) vliegt United ook dagelijks rechtstreeks tussen Amsterdam en San Francisco. Alle vluchten zijn gunstig getimed voor een vlotte aansluiting op deze Amerikaanse hubs, met een uitgebreid netwerk van vluchten naar bestemmingen door heel Amerika. 
United Airlines en United Express voeren samen dagelijks ongeveer 4.900 vluchten uit, naar 355 luchthavens op vijf continenten.
United is een stichtend lid van Star Alliance®. Dit geeft frequente reizigers de mogelijkheid om mijlen te sparen via het MileagePlus® programma van United of via het programma van een Star Alliance partner. 

WELKOM AAN BOORD:

  • United Polaris Business Class

Geniet van een reiservaring gericht op slaapverbetering dankzij speciaal beddengoed ontworpen om de best mogelijke nachtrust in de lucht te bieden. 
In de United Polaris lounges kunnen business class reizigers voor hun vlucht à la carte dineren, of gebruikmaken van privébedden en spa-achtige douches. Meer weten over de ervaring in de United Polaris℠ Business Class.

  • United Economy Plus

Economy Plus®-stoelen bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine en bieden extra beenruimte voor meer comfort. Het reserveren van een Economy Plus stoel kan vanaf het moment dat het ticket is uitgegeven, tijdens het check-in proces online of op de luchthaven bij de check-in balies. 

  • United Economy   

Op alle trans-Atlantische vluchten geniet je in United Economy® van een driegangenmenu met gratis frisdranken, bier of wijn. Alle stoelen zijn ook uitgerust met een individueel video scherm voor gratis on-demand entertainment. 

DOWNLOAD DE UNITED APP

Maak gebruik van de United app om bijvoorbeeld online in te checken vanaf 24 uur voor vertrek. Via de app krijg je ook toegang tot je mobiele instapkaart, vlucht en MileagePlus informatie, entertainment menu aan boord, United Wi-Fi® en veel meer. 


DE NIEUWE KLEUREN VAN UNITED AIRLINES

Ontdek de nieuwe kleuren van United.