Ervaren reizigers Gerard en Gerdie vertellen:

Na wat omzwervingen kwamen we in 2004 voor onze 1e camperreis naar Canada terecht bij Travelhome. Hun deskundigheid en ervaring gaven uiteindelijk de doorslag om bij hen te boeken. Nu, verschillende camperreizen naar o.a. Canada en Nieuw Zeeland verder, boeken we nog steeds bij Travelhome. Zo was de combinatie van camperreis West-Canada met een cruise naar Alaska een onvergetelijke ervaring. Travelhome voelt vertrouwd met een prima service zoals in 2016 toen we een binnenlandse vlucht wilden annuleren en de camper langer wilden huren. Alles was door hen binnen 1 dag geregeld. En heb je een vraag? Vaak heb je nog dezelfde dag een reactie. 

 

Reizen met de camper geeft ons een gevoel van vrijheid omdat je overal je eigen “vakantiehuis” mee naar toe neemt. Een mooie plek aan een schitterend meer om te lunchen? Stoeltjes en tafeltje uit de camper en voor je het weet zit je langer dan gepland aan de waterkant te genieten van het prachtige uitzicht of een goed boek. Geen enkel probleem. Jij bepaalt het.

 

Sinds 2017 mogen we op de inspiratiedagen van Travelhome onze ervaringen over het reizen met de camper in Canada delen met reizigers die hun reis aan het voorbereiden zijn. Een nieuwe uitdaging  in onze passie voor het reizen met de camper en erg leuk om te doen. Wie weet zien we elkaar op een van deze inspiratiedagen. U bent van harte welkom!

 

Gerdie en Gerard van den Heuvel

 

50-daagse camperreis Nieuw-Zeeland

Lees dit reisverslag